2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم باید از سایتشون ببینی چون ثبت نام اینترنتیه

خیلی مزخرفش کردن باید بری سامانه یک پارچه خودرو من قبلا ایران خودرو ثبت نام کرده بودم میگن دوباره باید ثبت نام کنی شما نمیدونید چجوری

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

همسرم تقریبا اوایل تیر بود سایپا ثبت نام کرد یه کد بهش دادن بعد دوباره وارد سایت شد و اطلاعت رو زد شما ثبت نام کرده اید حالا منتظر پیامک هستیم تا مبلغ رو کی واریز کنیم 

ولا اصلا از کارشون سر در نمیارم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
خیلی مزخرفش کردن باید بری سامانه یک پارچه خودرو من قبلا ایران خودرو ثبت نام کرده بودم میگن دوباره با ...

من سایپا ثبت نام کردم. بعد قرعه اول درنیومد اسمم، ولی بعد خبر دادن که اسمم دراومده، من دوباره ثبت نام نکردم تو ذخیره ها بودم.

شاید شما هم باشی حتما فردا زنگ بزن نمایندگی براتون چک کنه

زندگی در ذهن رنج است.اسکیزویید
همسرم تقریبا اوایل تیر بود سایپا ثبت نام کرد یه کد بهش دادن بعد دوباره وارد سایت شد و اطلاعت رو زد ش ...

اسامی برندگان رو دو روز بعد قرعه کشی چک کردید؟

زندگی در ذهن رنج است.اسکیزویید
اسامی برندگان رو دو روز بعد قرعه کشی چک کردید؟

همسرم تو قسمت پیش فروش ثبت نام کرد 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی