2777
2789
عنوان

بنظرتون ی کارخونه دار خیلی موفق

5710 بازدید | 68 پست

بیشتر پول در میاره یا ی پزشک ؟ 

مثلا میگن بعضی پزشکا ماهی تا ۵۰۰ میلیون و ۱ میلیارد پول در میارن یعنی ی کارخونه دار موفق در این حد درامد داره ؟  

ی کارخونه دار بعد چ مدت فعالیت  میتونه ب این موفقیت و در آمد برسع ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارخونه داری خیلی سخته مخصوصا الان مالیات داره اون پدرتو درمیاره بعد اینکه اگر خوراکی باشه اداره بهداشت دم به ساعت مزاحمت ایجاد میکنه و پول زیاد میخواد و همینا باعث میشه یهو بیوفتی شریک هم داشته باشی دیگه بدتر خیلیییی بدتر شریک ادمو میندازه 

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

چرندیات گفتن 

اون پزشک هایی که ۵۰۰ ملیون و یک میلیارد درمیارن فقط

درصد خیییییلی ناچیزی از پزشکان جراح زیبایی هستن 

بقیه پزشکان زندگی متوسط شااااید اندکی رو به بالا دارن 

چه مقایسه ای میکنین

به نظرت اگر پزشک این همه درامد داشت توی یک سال اخیر چهار هزار تا پزشک مهاجرت میکردن ؟ سرشون درد میکرد؟

کارخونه داری خیلی سخته مخصوصا الان مالیات داره اون پدرتو درمیاره بعد اینکه اگر خوراکی باشه اداره بهد ...

یعنی این کار خوب نیس ؟   هون مالیات و اینا رو بگیرن یعنی اونقد زیاده ک نمیرزه و تو سود زیادی نمیکنی ؟ 

اگر اون کارخونه دار هنوز خیلی موفق نشده باشه و فعلا ی کسب کا  کوچیک داشته باشه چی ؟ اون موقع چق ...

شما در مورد ی کار خونه داره کوچیک که نگفتی 

ولی بعید میدونم ی دکتر اون همه درآمد داشته باشه 

شما تاحالا ی دکتر خیلییی پولدار دیدی ؟نه

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

کی گفته درامد پزشک ها این همه ست اصلا این امارو از کجا در میارین 😂مخم سوت کشید 

الان کلا پول تو کارای آزاد و بیزینسه 

اونم اگر خیلی زرنگ باشی

وگرنه همه چیز  و همه شغل ها💩

پزشک که اونقدر پولدار بشه زیاد نیست، خیلی کارخونه دارها هم زیاد پولدار نیستن 

ولی کلا بین پزشک خیلی پولدار و کارخونه دار خیلی پولدار مقایسه کنیم کارخونه دار پولدارتر میشه 

کلا هرکسی که دیگران براش کار کنن پولدار تر میشه تا کسی که خودش باید کار کنه تا پول دربیاره