2777
2789
عنوان

بنظرتون ی کارخونه دار خیلی موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 5710 بازدید | 68 پست
همه کارخونه دارا نه ،اما اون معروف‌اش خیلی بیشتر از اینا درمیارم ،بستگی به سرمایه ای که گذاشتن داره ...

اگر فعلا اول راهش باشه و کارخونس خیلی بزرگ   موفق نباشه چی ؟ بنظرت تقریبا چقدر درامد داره

کارخونه داری خیلی سخته مخصوصا الان مالیات داره اون پدرتو درمیاره بعد اینکه اگر خوراکی باشه اداره بهد ...

دذسته تولید تو ایران سخته ،خیییییلی سنگ میندازه جلو پای آدم ،اما کارخونه دار موفق و بزرگ دیگه مالیات براش زیاد چیز خاصی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این کار خوب نیس ؟   هون مالیات و اینا رو بگیرن یعنی اونقد زیاده ک نمیرزه و تو سود زیا ...

بستگی داره خوب پیشنهاد دوستی بده بیا بحرفیم تو خصوصی ممکنه حرفام باعث میشه بشناسن منو بیا اونجا از تجربیاتم بگم☺️

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

کی گفته پزشکا۵۰۰میلیون درمیارن😂😂😂😂😂😂😂😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
کارخونه چی هست؟

نمیدونم فعلا فقط دارم تحقیق میکنم هدف دارم کارخونه بزنم باید قبلش با ی مشاور وسب و کار خوی صحبت کنم و از کم و کوچیک شروع کنم چون ۴۰۰ ۵۰۰ بیشتر پول ندارم از کوچیک ترین مرحله شروع میکنم 

اصلا پزشکی که تونسته جراح موفق بشه و معروف بشه وپول خوب دربیاره مطمعن باش انقددد همه سال های جوونی و عمرش دهنش صاف شده که به اون درامد که تو اخرای عمرش بهش رسیده نمیارزه کلا 

تازه با استرس جون ادمیزاد و ....

تازه اگر اگر به چنین درامدی ک تو میگی برسه 

خیلی بعیده در کل

بستگی داره خوب پیشنهاد دوستی بده بیا بحرفیم تو خصوصی ممکنه حرفام باعث میشه بشناسن منو بیا اونجا از ت ...

بهت درخواست دادم فردا بهت پیام میدم اگر بتونی لطفا تا جایی ک میدونی در این موارد راهنمایی و کمکم کنی ممنون میشم 

من پزشک خیلی پولدار دیدم شوهر عمم جراح چشمه و خیلی پولداره

كلينيك پوستي هم كه من ميرم از صبح تا شب ليزرش وقتاش پره كاراي خودشم نفري يه ميليون مثلا ترميا .. 

یک عدد چپی