2777
2789

سلام خواستم اینجا تجربه خودمو از انجام عکس رنگی رحم در مرکز درمان ناباروری ابن سینا بگم.

من امروز به بخش مربوط رفتم، اونجا هیچ مراجعی نبود و پرسنل مشغول صحبت با هم بودن

همون اول بهشون گفتم من امروز علاوه بر عکس رنگی رحم، سونو واژینال هم دارم. کدومشو اول انجام بدم؟ 

که در پاسخ گفتن همین عکس رنگی رحم   

من رفتم تو اتاق عکس پرسنلش از بس که عجله می کرد که نگو و نپرس.       

خود عکس رنگی رحم استرس داشت ایشون هم با رفتار خودش بیشتر اذیت می کرد   

رفتم رو تخت ، یهو یادم اومد گیره موهام و روسریم فلزیه، ازشون پرسیدم جریانش رو ، ایشون گفتن اشکالی نداره!

با نهایت عجله و شدت    اون وسیله رو داخل فرو کرد (خیلی لحظه بدی بود) و با بداخلاقی گفت پاهات رو شل کن و ...

در حالی که برای انجام چنین کاری باید به مراجع آرامش داده بشه، این خانم بیشتر اذیت می کرد!!!

همین که عکس رنگی تموم شد، بدون هیچ مکثی اومد بم گفت از تخت برو پایین و لباستو بپوش و برو دستشویی 

(یعنی حتی نذاشتن یه کوچولو رو تخت بمونم که حداقل موقع پایین اومدن سرگیجه و ...نداشته باشم)

بعد دستشویی و یه مقدار نشستن تو اتاق پذیرش شون، بم گفتن دوباره برم تو اتاقِ عکس و یه عکس دیگه هم مونده 

این عکس دوم رو با لباس رفتم رو تخت، منتظر بودم پرسنل عکس بیان که بپرسم ازشون حالت پاهام چطور باشه و اصلا چطور باید واسه این عکس باشم 

صبر کردم اما پرسنل رو ندیدم در حالیکه از خستگی به سقف خیره بودم ، یهو دستگاه روشن شد و چند ثانیه بعد از اتاق کناری صدام کرد که عکس تموم شد و برو پایین از تخت !!!!

(یعنی حتی راهنمایی هم نکردن که قبل عکس دوم چه پوزیشن و ....) .

از اتاق عکس اومدم بیرون، پرسیدم الان باید چیکار کنم، گفتن برم طبقه همکف برای سونو واژینال 

وقتی رفتم برا سونوی واژینال و اونها متوجه شدن که قبلش عکس رنگی ازم گرفته شده، گفتن اشتباه بوده و باید اول منو میفرستادن واسه سونو 

( خیلی جالبه این ناهماهنگی دو بخش!!!!!!!) 

دوست من برای انجام عکس رنگی یه مرکز دیگه رفته بودن، پرسنلش به دوستم کلی آرامش داده بودن و راهنمایی کافی و .... . 

از لحاظ روحی روانی امروز تو ابن سینا خیلی اذیتم کردن. 

امیدوارم دیگه برای خانمی پیش نیاد. 

وای

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیراز انجام دادم پیش خانم یزدانی دردهم نداشت دودقیقه طول کشید جوابم نرمال خیلی خوش اخلاق بو ...

چه جالب

اولین باره که می‌شنوم بدون درد بوده !!!   

معمولا اونایی که بدون بیهوشی انجام میدم چند ثانیه درد قابل توجهی تحمل میکنن . 

من شیراز انجام دادم پیش خانم یزدانی دردهم نداشت دودقیقه طول کشید جوابم نرمال خیلی خوش اخلاق بو ...

چه جالب

اولین باره که می‌شنوم بدون درد بوده !!!   

معمولا اونایی که بدون بیهوشی انجام میدم چند ثانیه درد قابل توجهی تحمل میکنن . 

عزیزان من ابن سینا میرم ولی عکسمو اونجا ننداختم رفتم نزدیک خونمون بدون درد و بدون 

بیهوشی عکس گرفتم هیچ دردی هم نداشتم فقط یه مسکن قبلش خوردم وگرنه عکس رنگی هیچ دردی نداره خانما نترسید مگر اینکه چسبندگی داشته باشید 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳

سلام منم میخوام برم دکترم گفته باید اونجا برم چون یه کم میترسم میخوام با بیهوشی بگیرم اما بهم قرص هم داده اما نمیدونم قرص رو کی بخورم.کسی میدونه ؟شب بخورم یا قبل سنو؟

عزیزان من ابن سینا میرم ولی عکسمو اونجا ننداختم رفتم نزدیک خونمون بدون درد و بدون بیهوشی عکس گرفتم ه ...

عزیزم میشه همون معاینه قبل عکسم با بیهوشی باشه

من بیشتر از عکس از اون معاینه قبلش ترس دارم🤦🏼‍♀️ 

عزیزم میشه همون معاینه قبل عکسم با بیهوشی باشهمن بیشتر از عکس از اون معاینه قبلش ترس دارم🤦🏼‍♀️

معاینه نداره ک دستگاه رو فقط میذاره داخل ک اونم درد و ترسی نداره یک لحظس

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳