سلام خواستم اینجا تجربه خودمو از انجام عکس رنگی رحم در مرکز درمان ناباروری ابن سینا بگم.
من امروز به بخش مربوط رفتم، اونجا هیچ مراجعی نبود و پرسنل مشغول صحبت با هم بودن
همون اول بهشون گفتم من امروز علاوه بر عکس رنگی رحم، سونو واژینال هم دارم. کدومشو اول انجام بدم؟
که در پاسخ گفتن همین عکس رنگی رحم
من رفتم تو اتاق عکس پرسنلش از بس که عجله می کرد که نگو و نپرس.
خود عکس رنگی رحم استرس داشت ایشون هم با رفتار خودش بیشتر اذیت می کرد
رفتم رو تخت ، یهو یادم اومد گیره موهام و روسریم فلزیه، ازشون پرسیدم جریانش رو ، ایشون گفتن اشکالی نداره!
با نهایت عجله و شدت اون وسیله رو داخل فرو کرد (خیلی لحظه بدی بود) و با بداخلاقی گفت پاهات رو شل کن و ...
در حالی که برای انجام چنین کاری باید به مراجع آرامش داده بشه، این خانم بیشتر اذیت می کرد!!!
همین که عکس رنگی تموم شد، بدون هیچ مکثی اومد بم گفت از تخت برو پایین و لباستو بپوش و برو دستشویی
(یعنی حتی نذاشتن یه کوچولو رو تخت بمونم که حداقل موقع پایین اومدن سرگیجه و ...نداشته باشم)
بعد دستشویی و یه مقدار نشستن تو اتاق پذیرش شون، بم گفتن دوباره برم تو اتاقِ عکس و یه عکس دیگه هم مونده
این عکس دوم رو با لباس رفتم رو تخت، منتظر بودم پرسنل عکس بیان که بپرسم ازشون حالت پاهام چطور باشه و اصلا چطور باید واسه این عکس باشم
صبر کردم اما پرسنل رو ندیدم در حالیکه از خستگی به سقف خیره بودم ، یهو دستگاه روشن شد و چند ثانیه بعد از اتاق کناری صدام کرد که عکس تموم شد و برو پایین از تخت !!!!
(یعنی حتی راهنمایی هم نکردن که قبل عکس دوم چه پوزیشن و ....) .
از اتاق عکس اومدم بیرون، پرسیدم الان باید چیکار کنم، گفتن برم طبقه همکف برای سونو واژینال
وقتی رفتم برا سونوی واژینال و اونها متوجه شدن که قبلش عکس رنگی ازم گرفته شده، گفتن اشتباه بوده و باید اول منو میفرستادن واسه سونو
( خیلی جالبه این ناهماهنگی دو بخش!!!!!!!)
دوست من برای انجام عکس رنگی یه مرکز دیگه رفته بودن، پرسنلش به دوستم کلی آرامش داده بودن و راهنمایی کافی و .... .
از لحاظ روحی روانی امروز تو ابن سینا خیلی اذیتم کردن.
امیدوارم دیگه برای خانمی پیش نیاد.