2777
2789
سلام من یک هفته س که اقدام کردم واسه بارداری ( یعنی دقیقا یک روز قبل از تخمک گذاری و روز تخمک گذاری ) ولی هیچ کدوم از علائم بارداری مثه درد سینه یا ترشح زیاد رو ندارم از کی این علامت ها ظاهر میشن به نظرتون من خیلی زود منتظر این علامتهام ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن. فعلا زوده. ولی من قبل پریود شکمم میگرفت. انگار که کلی ورزش کردم!!!! تند تند هم گشنه ام میشد. تپش قلب هم داشتم. ایشالا که باردار باشی عزیزم.
خـــــــدا جـــونــــم... راضیــــــــم به رضـــــــــای تـــو.... [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
من رفلکس معده هم داشتم. اگه باردار باشی خودت متوجه تغییر حالتا میشی. من همه اینارو داشتم ولی شوهرم میگفت توهم زدی!!
خـــــــدا جـــونــــم... راضیــــــــم به رضـــــــــای تـــو.... [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
من درد سینه.دردپا.بی حالی داشتم البته همسر منم به من میگفت توهم زدی اما بعدش واقعا" دیدم باردارم یکم صبور باش ان شاءالله بارداری
ای بزرگ خطاط هستی!
سرنوشتم را خیر بنویس.تقدیری مبارک...