2777
2789
عنوان

با بچه کوچیک خونتون تمیره

111 بازدید | 8 پست

خونه ما ک جنگه 

افتضاحه 

همش بچن دنبالم‌میاد نمیتونم کارای خونمو انجام بدم از اینورم  باردارم ۶ماهه جفتمم پایین همسایه هامون میان سر میزنن خجالت میکشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این شرایط باید درک کنن دیگه خجالت نداره حالا اگه باردار نبودی شاید بد بود ولی بازم سخته 

منم بچهام کوچیکن نمی‌ذارم همه چی روی هم شه تن تن تمیز میکنم همش تو ذهنم میگم یکی میاد زشته

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

تا چند سالگی خونه جنگه بعدش درست میشه ؟

😅 بگم تا ابد روحیت خراب میشه عزیزم 

ولی نه یکم بزرگتر بشم باز شلوغ کاری کمتره ولی دیگه هیچوقت خونه مث قبل بچه نمیشه هرچقدر هم تمیز کنی بازم یکاری میمونه . کارای خونه هیچوقت تمومی ندارع عزیزم خودتو بااین اوضاعت اصلن اذیت نکن . همسایه هات بیان کمک بدن بهت وقتی حالت میدونن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

منم دو تا بچه کوچیک دارم.خونه ام تقریبا اکثرا تمیزه،دائم در حال تمیزکاریم.اصلا تحمل به هم ریختگی رو ندارم.گاهی انقدر خسته میشم هیچ جونی برام نمیمونه .

شما چون باردارم هستی شرایطتت فرق داره.کاش همسایه هات وقتی میان یه مقدار کمک حالت میشدن...

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...