2821
2789

سلام من ي مدت طولاني درگير زخم دهانه رحم بودم و كلي دارو خوردم ولي دكترا بهم ميگفتن فقط با فريز خوب ميشي و درمان ديگه اي نداره اما من متوجه شدم كه آلرژي به كاندوم و مواد شوينده باعث ايجاد زخم شده بود و اصلا با شامپو بدن يا صابون نبايد شستشو ميدادم فقط با رعايت اين دو نكته در كمال ناباوري زخمم خوب شد بدون دارو يا حتي فريز !!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بايد پيدا كني ك چي باعث عفونتت شده مثلا من دستشويي ك بقيه هم استفاده كنن سريع باعث عفونتم ميشد حالا اگر مجبور باشم از دستشويي اشتراكي استفاده كنم از مواد ضدعفوني كننده بيمارستان تو اسپري ريختم و استفاده ميكنم چند ساله ك عفونت نگرفتم كساني ك خيلي عفونت ميگيرن معمولا ادماي حساسي ان و خيلي بيشتر بايد مراقبت كنن

البته من دوتا قرص هم خوردم ك خارجي بودن metronidazol-ratiopharm400 و doxy-M-ratiopharm100 ك باعث شدن خيلي زخمم كوچيك بشه ولي درمان كامل نميشد بعد با رعايت نكاتي ك گفتم كاملا درمان شدم و زخمم از بين رفت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز