2777
2789
عنوان

انقد از این دخترا بدم میاد ک!:///

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 60 پست

باش هر چی تو میگی درسته 

ارمی های عزیز بحث نکنید به هر حال بعضی ها از عقل و شعور بهره ای نبردن 

کاربر قدیمی هستم از سال 98 اینم کاربری سومم هست . اگه دلت گرفته اگه که ناامیدی بخند اره بخند                                                                        نایاگاراپوپو اینو هر کسی نمیفهمه فقط خودمون میفهمیم ^-^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بی تی اس خوشم نمیاد (جاذبه ای برا گروه سنی من نداره)، ولی مشکلی ندارم بچه ها و نوجوون ها دوست ...

یادمه ی زمان کامران و هومن نقش بی تی اس الان رو داشت با نیکی کریمی😂

خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن💕.              الهم عجل لولیک فرج🤲
من از بی تی اس خوشم نمیاد (جاذبه ای برا گروه سنی من نداره)، ولی مشکلی ندارم بچه ها و نوجوون ها دوست ...

اولش گفتی خوشم نمیاد ولی آخرش میگی چیزای مسخره هواسم هست عرضم به حضورت فقط جوونا نیستن که طرفدار بی تی اس هستن کمی چشم بصیرت باز کنید می‌بینید که خیلی‌ از فنای بی تی اس بزرگسال هستن و اینکه این اصلا حس شاخ بودن نداره و اقتضای سن کسی ام نیست یه علاقه همیشگی میمونه 

یادمه ی زمان کامران و هومن نقش بی تی اس الان رو داشت با نیکی کریمی😂

😂😂😂وای آره

من اصلا یاد اون رپ های خزی می افتم که نوجوونی با افتخار گوش می دادم باز می گم صد رحمت به بی تی اس😂

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

ما حق نداریم به سلایق توهین کنیم هر کس سلیقه ای داره و طرفدار یه چیزع ولی واقعا برام شماره چرا تموم زندگیشون شده بی تی اس البته توهین نمیکنم ولی به نظرم انقد افراطی هم خوب نیس 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

نمیدونم چرا از این حرفای خودت بدت نیومد

توهین به علایق و سلایق آدما اصلا جالب نیست

و سوال بعدی اینه که به تو ربطی داره؟ 

یکی پیتزا دوست داره یکی کباب یکی آبگوشت

تو حق توهین به کدومشونو داری؟

هیچکدام

😂😂😂وای آره من اصلا یاد اون رپ های خزی می افتم که نوجوونی با افتخار گوش می دادم باز می گم صد رحمت ...

ی گروه بودن دیگه تهی بود تتلو بود مخته و دیگه کی بود؟ 😂😂 همه ام موهاشونو شبیه جوجه تیغی می‌کردن زمان ما خوب بود😂 مال اینا باکلاس تره ولی

خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن💕.              الهم عجل لولیک فرج🤲

قفل کن یجوری گفتی توهینی شد 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده