اینایی ک طرفدار بی تی اس هسن فازشون چیه؟😐همشونم ی مشت بچه ان اخرش میخاد چی بشه این بی تی اس به چه دردشون میخوره؟حس شاخ بودن و باکلاس بودن بهشون دست میده🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از بی تی اس خوشم نمیاد (جاذبه ای برا گروه سنی من نداره)، ولی مشکلی ندارم بچه ها و نوجوون ها دوست ...
اولش گفتی خوشم نمیاد ولی آخرش میگی چیزای مسخره هواسم هست عرضم به حضورت فقط جوونا نیستن که طرفدار بی تی اس هستن کمی چشم بصیرت باز کنید میبینید که خیلی از فنای بی تی اس بزرگسال هستن و اینکه این اصلا حس شاخ بودن نداره و اقتضای سن کسی ام نیست یه علاقه همیشگی میمونه
ما حق نداریم به سلایق توهین کنیم هر کس سلیقه ای داره و طرفدار یه چیزع ولی واقعا برام شماره چرا تموم زندگیشون شده بی تی اس البته توهین نمیکنم ولی به نظرم انقد افراطی هم خوب نیس
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده