2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

55 بازدید | 10 پست

سلام خانوما برای کمتر شدن تهوع بارداری چیکار میکنین شیش هفته هستم تهوع دارم بیحالی زیاد سرپا هم نمیتونم باشم سرم گیج میره چیکار کنم حداقل بتونم کارای روزمره ام رو بکنم؟

من فردامیرم توهفته 6ولی حالت تهوع خیلی کمی دارم نگرانم😕

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فردامیرم توهفته 6ولی حالت تهوع خیلی کمی دارم نگرانم😕

نگران نباش خداروشکر همین یکمو داری

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
اخه اصلا دلم چیزی نمیخوادبخورم

منم اصلا تو خونمون هیچی نمیتونم بخورم حالم از همه چی به هم میخوره نمیتونم غذا درست کنم مادرشوهرو خواهر شوهر هم ندارم بخاطر همین میرم خونه ی زن عموی شوهرم اونا خیلی برام زحمت میکشن اونجا همه چی میخورم و اونا میپزن میتونم بخورم اصلا باورشون نمیشه من تو خونه چیزی نمیخورم

اخه اصلا دلم چیزی نمیخوادبخورم

من هروقت خوب غذامیخورم حالت تهوع اذیتم نمیکنه ولی اگه نخورم میادسراغم

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید