سلام بچه ها جشن تولد اولین نوه ام هست حدود پنجاه نفر مهمان دارم فقط خانم نمیدونم خونه بندازم در ضمن بگم این نوه یک سالمم خودم بزرگ میکنم و میدونم اذیت میشه بیرون رستوران بگیرم یا کلا بی خیال جشن تولد اولین نوه ام بشم مادر و پدرش پزشک و دانشجو هستن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه مهمونی خانوادگی خودتون بگیرین انشالله سال بعد بزرگتر که شد بیشتر باهاتون همکاری میکنه برای مهمونی بزرگ
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
یک سالگی زوده برای تولد بزرگ گرفتن چون بچه درکی نداره از تولد وزود خسته میشه یه مهمونی خانوا ...
منم همین ظور فکر میکنم ولی از طرفی چون این بچه رو خودم بزرگ کردم میترسم مامان و باباش فکر کنن چون اونا دانشجو هستن کم کاری کردم از طرفی خانواده خودم و همسرم هم هی میپرسن کی تولد نوه ات رو میگیری