2777
2789
عنوان

جشن تولد

123 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها جشن تولد اولین نوه ام هست حدود پنجاه نفر مهمان دارم فقط خانم نمیدونم خونه بندازم در ضمن بگم این نوه یک سالمم خودم بزرگ میکنم و میدونم اذیت میشه بیرون رستوران بگیرم یا کلا بی خیال جشن تولد اولین نوه ام بشم مادر و پدرش پزشک و دانشجو هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سالگی زوده برای تولد بزرگ گرفتن

چون بچه درکی نداره از تولد وزود خسته میشه 

یه مهمونی خانوادگی خودتون بگیرین انشالله سال بعد بزرگتر که شد بیشتر باهاتون همکاری میکنه برای مهمونی بزرگ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مهمونها را کمتر و خودمونی تر کنید تولد را خونه بگیرید سال اولش هست تولد بگیرید خاطره میشه براش

عزیزم مهمانها را کم کردم پنجاه شده مادر و پدر و برادرهای خودم و همسرم و پدر و مادر و خواهر برادر دخترم و دامادم

یک سالگی زوده برای تولد بزرگ گرفتن چون بچه درکی نداره از تولد وزود خسته میشه  یه مهمونی خانوا ...

منم همین ظور فکر میکنم ولی از طرفی چون این بچه رو خودم بزرگ کردم میترسم مامان و باباش فکر کنن چون اونا دانشجو هستن کم کاری کردم از طرفی خانواده خودم و همسرم هم هی میپرسن کی تولد نوه ات رو میگیری