2777
2789

بچه ها من دارم وسایل اشپزخونه رو میخرم بودجه مم محدود شده دیگه واسه همون نمیتونم کریستال و خارجی بخرم 

کسی مارک نوری تازه چیزی داشته ازش؟ میخوام ببینم خوبه یا نه واسه جهاز ؟ خودم دیدم خیلی خوشگل و شفاف بودن 

بنظرم ایرانی نگیر خارجی بگیر تعداد کم بگیر مثلا ۱۲ نفره نمیتونی ۶ نفره یا مثلا ۱۲تا پیش دستی و پیاله بایه شیرینی خوری و یه شکلات خوری دگ فنجون و آجیل خوری و میوه خوری نگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جهازم چینی زرین ۱۸ نفره و آرکوپال۶نفره و ملامین ۶ نفره خریدم اصلا از شیشه خوشم نمیاد متنفررررم

وای من عاشق کریستالم،منم چینی زرین گرفتم یه ۱۲ نفره برای مهمون گرفتم یه ۶ نفره برای دم دستیم یه ۱۲نفره آرکوپالم برای مهمون گرفتم،کریستالمم ۱۲ نفره همراه با پارچ و لیوانش گرفتم عاشقشم

من لیوانامم چینیه ولی دو دست کریستال هم گرفتم که البته تو کمد خاک میخوره😁

خخخخخخ،من کریستالام تو کنسوله یه دستم سرامیکی پذیرایی دارم بیشتر سرامیکی استفاده میکنم انقد ک کریستالامو دوسدارم دلم نمیاد بیارم مگر اینکه مهمونم خیلی خاص و رسمی باشه

بنظرم ایرانی نگیر خارجی بگیر تعداد کم بگیر مثلا ۱۲ نفره نمیتونی ۶ نفره یا مثلا ۱۲تا پیش دستی و پیاله ...

بنظر من پیشدستی کریستال خیلی قشنگتر از جنسای دیگس 12پیش دستی 12 فنجون یه شیرینی خوری ومیوه خوری واگه اهل اجیل هم هستند یه اجیل خوری 

دوره زمونه طوری شده که مهمونا اکثرا برای عصرونه میرن 

پس بجای پلو خوری وخورش خوری زیاد ظروف عصرونه شیک بهتره نظر شخصیمه البته وتجربه