2777
2789
عنوان

خانوم های فهمیده میان یه لحظه

210 بازدید | 20 پست

من همسایه دیوار به دیوار خونه مادرشوهرمم امروز دخترم دیدم تو حیاط جیغ میزنه به دختر خواهرهمسرم مامان خودته . مامان خودت فلانه 

انگار به دعواشون شده بود نمیدونم دقیق اونم به دختر من برگشته گفته مامانت ......حرف بدی زده بود 

حالا نمیدونم چ رفتاری کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالشونه؟ توی دعوای بچه ها دخالت نکن. بچه نادونه یه حرفی زده دیگه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

چندسالشون هست دخترا؟ 

اکه شوهرت ادم منطقیه بهش بگو تا حلش کنه چون جاریت اگه بهش بگی که زیر بار نمیری قاعدتا...اینجور موقع هادختراشون میشن مریم مقدس..... ولی با آرامش حلش کن و دیگه هم احازه نده دخترت باهاش بازی کنه...چه معنی میده دختر از این حرفا بزنه...ولی دعوا نکنیا زشته دیوار به دیوارین و چشم تو چشم میشین

از دخترت جریان رو بپرس ببین ماجرا چی بوده، البته فقط برای اینکه از موضوع باخبر باشی و به نظرم بهتره دخالتی نکنی و عکس العملی نشون ندی 

البته به دخترت بگو عزیزم وقتی با هم دعواتون میشه به پدر و مادر هم توهین نکنید و اگر طرف مقابلش اینکار رو کرد دخترت از این کار منعش کنه و اگر اهمیت نداد به دخترت یاد بده خودش بره به مادر اون بچه بگه دختر شما به مادر من توهین کرده 

اگر مادر اون بچه عکس العمل نامناسبی داشت شما حتما دخالت کن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بیخیال قاطیه دعوای بچه ها نشو اونا فردا دوباره باهم بازی میکنن تو میمونی و دعوایی که تمومی نخواهد داشت مخصوصا که با مادرشوهرت خونتون کنار همه خیلی سخته منم مثل توام کنار همه خونمون دختر جاریم ۱۸ سالشه برگشت یه حرف بدی درباره ی من جلو روی خودم به مادرشوهرم گفت من جوابی ندادم خودش فرداش زنگ زد عذر خواهی کرد که من عصبانی بودم و اشتباه کردم واقعا ممنونم که تو دنباله ی حرف رو نگرفتی اگه اونروز باهاش بحث میکردم هنوزم دعوا ادامه داشت

چندسالشون هست دخترا؟  اکه شوهرت ادم منطقیه بهش بگو تا حلش کنه چون جاریت اگه بهش بگی که زیر بار ...

دختر من ۳سالشه دختر اون ۷ 

خواهرشوهر

شوهرم وقتی فهمید میخاس بره دعوا

هیچی بچه ان و ی  حرفی میزنن جدی نگیرید بچه ها باهم آشتی میکنن اما اگه شما حرف نسنجیده ای بزنید صورت خوبی نداره 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔