2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره میخوان مدارسو واسه پاییز تعطیل کنن از همین الان دارن زمینه سازی میکنن.کرونا دسیسه جهانی بود که به اسم چین وآمریکا تموم شد.ویروس اگه هست چرا یهو نیست ونابودشد؟اگرهم نیست چجور دوباره میخواد بیاد؟خودشون کنترلش میکنن.

چرت گفته 

یه دانشمند اومده گفته این کرونا تو آزمایشگاه های امریکا مورد ازمایش بوده و به صورت طبیعی به وجود نیومده 

از همونجا هم پخش شده (اونا میخواستن اول واکسنشم درست کنند که بعد پخش کردن ویروس واکسن داشته باشن پول تو جیب بزنند) 

ولی الان با اینکه همه میدونند ولی کسی رسیدگی نمیکنه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

هرموقع احتمال تجمع و گرونی و تظاهرات بشه میگن کرونا دوباره زیاد شده در خانه بمانید.یه ویروسه ول میکنن تو هوا بعد یه مدت ضعیف میشه میگن دوز چهارم واکسنو زدیم کنترلش کردیم.اصلا همه چیزشون خنده داره.من یه دوزم نزدم نه خودم نه کل خاندانم خداروشکر از کرونا هم نمردیم.ولب الان اجبارش کردن با اینکه تموم شده کرونا هیچجا بدون کارت واکسن کارتو راه نمیندازن میگن کارت واکسن الزامیه توسیستم و نگاه میکنن نزده باشی رات نمیدن.خب وقتی کرونا تموم شده به اونا چه اصلا دلم نمیخواد واکسنشو بزنم.من تواوجش نزدم الان بزنم که چی بشه؟چه لزومی داره

دوباره میخوان مدارسو واسه پاییز تعطیل کنن از همین الان دارن زمینه سازی میکنن.کرونا دسیسه جهانی بود ک ...

یعنی چی؟مگه وضع بیمارستانو و مرگ و میرو ندیدید خوبه که از نزدیک باهاش درگیر بودیم.دسیسه چیه