2777
2789
یعنی چی؟مگه وضع بیمارستانو و مرگ و میرو ندیدید خوبه که از نزدیک باهاش درگیر بودیم.دسیسه چیه

خب وجود داشت من نمیگم نبود من چند بارخودمم گرفتم اما کرونا ویروس جهش یافته سرماخوردگیه

هرموقع احتمال تجمع و گرونی و تظاهرات بشه میگن کرونا دوباره زیاد شده در خانه بمانید.یه ویروسه ول میکن ...

دقیقا مثل من و خانواده م .همسرم که سه دوز زد فشار خون بالا عایدش شد و ماها که نزدیم نه کرونا گرفتیم نه دچار عوارض واکسن شدیم.یک سال هم هست داریم به همه میگیم اینا اول واکسنو ساختن بعد بیماری رو وحشتناک جلوه دادن که واکسنا تزریق بشه که البته خیلیا هم زدن متاسفانه و عوارض داره کم کم خودشو نشون میده .زیاد شدن سکته قلبی و سرطان و فشار خون بالا و فراموشی ووو

هر چه با هر که کنی بر تو همان می گذرد✋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مثل من و خانواده م .همسرم که سه دوز زد فشار خون بالا عایدش شد و ماها که نزدیم نه کرونا گرفتیم ...

منخیلی ازجوونا رومیبینم الان یهو میگن سکته کرد مرد.اخه چرا باید بعد واکسن این همه امار سکته بره بالا؟چون واکسنا تو بعضی ازبدنا خون رو لخته میکنه.واسه بعضیا هم فشار خون بالا مشکل کبدی ریوی کلیوی به وجود اورده خلاصه بیشتر اوناییکه زدن عوارضش رو دیدن و طی دو سال اینده مشخص میشه.من هرچی به شوهرم گفتم نزن تو کتش نرفت دو دوز زد سومیشو وقتی عوارضشو دید میگفتچه غلطی کردن زدم کاش حرفتو گوش میکردم.ازخونواده مادریم و پدریم کسی نزد خداروشکر مرگ ومیر غیر طبیعی نداشتیم مثلا سکته و ایناهرچی بوده کهولت سن وسرطان اینا بوده.واکسن رو هرکی بهش معتقده درسته و سالمه بره بزنه هرکی آزاده هرکاریمیخواد بکنه.اما این اجبارش که الان کروناوجود نداره رو هم میگن بایدواکسن بزنی که تو ادارات جوابتو بدن وگرنه بدون اون کارات پیش نمیرن این یه ذره مشکوکه.پس قطعا یه چیزی هست که میگن بالاجبار بزنید.یه چسب زخم یا یه کبریت رایگان بهت نمیدن یا بیمارایه دیالیزی یا سرطانی باید خونه وداراییشونو بدن که درمانشون کنن این واکسن این وسط چی میگه خدا میدونه.به زور میزنن

منخیلی ازجوونا رومیبینم الان یهو میگن سکته کرد مرد.اخه چرا باید بعد واکسن این همه امار سکته بره بالا ...

دقیقادرسته و صد البته این اصرارشون درستی حرف ما رو بیش از پیش ثابت می کنه.چون اگه به خاطر کرونا بود الان که به گفته ی خودشون آمار صفره چه دلیلی داره زدن واکسن؟ چرا موافقا و سینه چاکان واکسن مشکوک نمیشن به قضیه و یه کم فکر نمی کنن 🤔🤔

هر چه با هر که کنی بر تو همان می گذرد✋
دقیقادرسته و صد البته این اصرارشون درستی حرف ما رو بیش از پیش ثابت می کنه.چون اگه به خاطر کرونا بود ...

هرکی هرکاری میخپاد بکنه.اگه واکسن خوب بود که کارمندای بهداشت و بیمارستان کارت جعلی برا خودشون درست نمیکردن.در عوض اول فامیل و خاندان خودشونو میبردن تهش اگه چیزی میموند به ملت هم  میدادن.کلا خصلت ادمیزاد همینه چیزی که خوبهروبرای خودش واطرافیانش میخواد نه بقیه.