2777
2789
عنوان

اگه در مورد بی بی چک میدونید

129 بازدید | 19 پست

سلام ابجی ها من ده روز از تاریخ پریم گذشته سه تا بی بی زدم اولی هیچ خطی نشون نداد دومی خط مثبتش خیلی خیلی کم رنگ بیشتر به سفید میخورد ولی یه کم صورتی بود به سختی میشد ببینی سومی هم خط مثبتش پخش شد ولی خیلی کم رنگ بود گذاشتمش تا صب موند صب خط مثبتش پیدا بود ولی سفید بود بنظرتون مثبته

عکسشو بزار

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه کی تست دادی ک میگی تا صب گذاشتم

معمولا میگن تست بارداری رو صب باید انجام بدی

جدا از اینا روی خود بی بی چک هم نوشته جواب ففط تا ۱۰ دقیقه بعد(فکر کنم شاید هم کمتر)معتبره 

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

بی بی چک جوابش دوسه دقیقه بلکه زودتر  درسته 

بیشتر از این مثلا چند دقیقه چند ساعت یک روز اشتباهه  دقیق نیس  

مدیکور بخر عزیزم در جا جواب درست نشون میده منفی یا مثبتش

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 

برا من با یک روز تأخیر زیر یک دقیقه مشخص شد

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
دیروز عصر

صب انجام بدی بهتره و دقیق تر نشون میده

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++