سلام ابجی ها من ده روز از تاریخ پریم گذشته سه تا بی بی زدم اولی هیچ خطی نشون نداد دومی خط مثبتش خیلی خیلی کم رنگ بیشتر به سفید میخورد ولی یه کم صورتی بود به سختی میشد ببینی سومی هم خط مثبتش پخش شد ولی خیلی کم رنگ بود گذاشتمش تا صب موند صب خط مثبتش پیدا بود ولی سفید بود بنظرتون مثبته
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
جدا از اینا روی خود بی بی چک هم نوشته جواب ففط تا ۱۰ دقیقه بعد(فکر کنم شاید هم کمتر)معتبره
میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍 انرژی+++++++
بیشتر از این مثلا چند دقیقه چند ساعت یک روز اشتباهه دقیق نیس
مدیکور بخر عزیزم در جا جواب درست نشون میده منفی یا مثبتش
مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم
مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم
میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍 انرژی+++++++