هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه ولی به دخترخاله م گفتن بچه ش یه مچ دست نداره گفتن سقط کن بیچاره داشت می رفت واسه سقط دلش نیومد الان پسرش ۴ ساله ست کاملا سالمه سونو گرافی همیشه هم درست نمیگه خیلی چیزا دیده نمیشه خیلی چیزا کوتاه و خیلی چیرا بلند دیده میشه بد به دلت راه نده توکلت به خدا باشه
فقط میدونم خیلی از دکترا خیلی زر میزنن بلانسبت تو سونو به یکی از اقوام گفتن یکی از پاهای بچتون کوتاهه آقا اینا استرس ناراحتی بدبختی تا رفتن یه جای دیگه دکتر گفته بود اینقدر پیش دکترای احمق نرین پاش کوتاه یعنی چی ، بچه پاشو جمع کرده
نه ولی به دخترخاله م گفتن بچه ش یه مچ دست نداره گفتن سقط کن بیچاره داشت می رفت واسه سقط دلش نیومد ال ...
من یک سونو رفتم گفت بچه ات استخوان بینی نداره خیلی هم معروف بود دو ماهه وقت میداد گفت غضروف فقط تشکیل شده حالا غضروف بینی نصف صورت بود نمیدونی ما چقدر استرس کشیدیم دکترمم فرستاد ازمایش گفت طبیعی نیست فرداش رفتیم یک سونو دیگه بچه دستش و آورده بود جلو صورتش یعنی دست و با بینی اشتباه گرفته بود همه چی هم کامل بود الانم دخترم ۵ ماه و نیم هست
واسه پسرم سرش یه هفته جلو بود دور شکمش دو هفته عقب کلی استرسم دادن هر چی گفتم به پدرش رفته دکتر قبول نکردالان نزدیک سه سالشه صحیح و سالم و هیکلش عین پدرشه
شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون
واسه سونوی خواهرمم گفتن که بچه زیر سرش توده داره احتمال عقب ماندگی ذهنی داره بچتون سقطش کنین والا اینقد ناراحت شده بودیم دربه در تا بیمارستانای تهران رعتیم اخرشم گفتن اشتباه گفته بوده و بچه سالمه الان خداروشکر۳سالشه و یه پسر خوشگل و اتیش پاره