2777
2789
عنوان

برنامه نویسا بیاین

205 بازدید | 21 پست

سلام روزتون بخیر 

من میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم یاد بگیرم 

قصدم اینه که برنامه نویسی تحت وب یاد بگیرم و به صورت فریلنسر کار کنم حالا با توجه به اینا لطفا بهم بگید 

اول از همه چه پیش نیازایی باید بگذرونم 

دوم چه زبونی برای من مناسبه 

سوم از چه منابعی استفاده کنم 

چهارم توی یوتیوب کی بهتر از همه بهتر آموزش میده 

ممنون از شما 

بهتر نیست بری بیرون آموزش ببینی؟؟من پسرم داره میره آموزشگاه سی شارپ و php آموزش میبینه.از پایه شروع به تدریس میکنن.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

اای اسی مرسی 

منم تاپیکشو زدم ولی نتیجه نگر فتم

پایتون و جاوا وردپرس سئو میگن خوبه منم چندساله دارم به تعویق میندازم علاقمو ضمن اینکه شنیدم درامد خوبی داره 

ولی نمیدونم ایا پیش نیازاشو باید بگذرونم یا ن برم ی سره تخصصی هاشو امورش ببینم من میخوام کلاس برم چون شاغلم هستم نمیتونم یوتوب اینا وقت بزارم لطفا چیزی گفتن منم بگو

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام.

ریاضی و آمار و محاسباتت خوبه؟ اگه نه، اول اینا رو تمرین کن و حرفه ای شو.

بعدش به ترتیب HTML و CSS و java script و jQuery و ASP و... کم کم زبانها(کدها)ی دیگه رو یاد بگیر.

کانالهای فارسی یوتیوب کاملا به دردنخور هستن ولی اگه انگلیسیت خوبه چند تا کانال بهت معرفی کنم.

خیلیا رو میبینم دهها میلیون خرج آموزش میکنن ولی چون تو همون خط اولی که نوشتم موندن به جایی نمیرسن.

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد
سلام. ریاضی و آمار و محاسباتت خوبه؟ اگه نه، اول اینا رو تمرین کن و حرفه ای شو. بعدش به ترتیب HTML ...

ممنون از پاسخ جامعت خیلی کمکم کرد 

آره اگر کانال انگلیسی میدونی معرفی کن مرسی

اای اسی مرسی  منم تاپیکشو زدم ولی نتیجه نگر فتم پایتون و جاوا وردپرس سئو میگن خ ...

سلام بیا باهم شروع کنیم که پشت گوش نیفته مرحله به مرحله پیش بریم باهم 

سلام. ریاضی و آمار و محاسباتت خوبه؟ اگه نه، اول اینا رو تمرین کن و حرفه ای شو. بعدش به ترتیب HTML ...

عزیزم مرسی از راهنماییت من اموزشگاه میخوام برم چقدر زمان لازمه برای یادگیری اینا که گفتید 

بعدش میشه به درامد رسید 

شما خودتون شغلتون برنامه نویسی هس 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
سلام بیا باهم شروع کنیم که پشت گوش نیفته مرحله به مرحله پیش بریم باهم 

عزیزم من منتظرم حقوق بگیرم از مرداد شروع میکنم اموزشگاه میخوام برم 

یوتیوپ اینا جامع و کاربردی اموزش نمیدن 

کدوم شهرید؟

بهتر نیست بری بیرون آموزش ببینی؟؟من پسرم داره میره آموزشگاه سی شارپ و php آموزش میبینه.از پایه شروع ...

دوره پایتون با بهترین استاد تو دانشگاه گذروندم برای همین ی جورایی دستمه باید چیکار کنم 

من هیچ سررشته ای ندارم رشته دانشگاهیم فرق داره 

ولی دیپلم کامپیوتر هم دارم و شغلم همش با کامپیوتر هس ولی دوست دارم شروع کنم از ی جایی 

دوره پایتون با بهترین استاد تو دانشگاه گذروندم برای همین ی جورایی دستمه باید چیکار کنم 

نمیدونم از استادات بپرس خب.پایتون بلدی خب با همون کار کن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
ممنون از پاسخ جامعت خیلی کمکم کرد  آره اگر کانال انگلیسی میدونی معرفی کن مرسی

این کانالا به همین ترتیب خوبن:

Mike Dane

freeCodeCamporg

Programming with Mosh

من نوشهرم 

خیلی دوریم ولی بتونبم ثبت نام کنیم ی دوره رو خوبه باهم پیش بریم 

من اخر ماه دیگه اموزشگاه میرم ولی دارم تحقیق میکنم از کجا شروع کنم و چقدر زمان میبره یا اینکه شرکتها و پروژه ها فیلدهای درخواستی طراحیشون بیشتر روی چه برنامه هاییه که اونارو برم 

عزیزم مرسی از راهنماییت من اموزشگاه میخوام برم چقدر زمان لازمه برای یادگیری اینا که گفتید  بعد ...

اگه هوش ریاضی خوبی داشته باشید یا قبل از کلاس روی علم آمار و احتمالات تمرین کنید؛ راحته. در کمتر از سه ماه میتونید اولین کد رو به طور کامل یاد بگیرید ولی این چیزیه که فقط و فقط با تمرین زیاد توش حرفه ای میشید. یعنی حداقل دو سال زمان و تمرین لازمه که تسلط نسبی پیدا کنید.

در مورد درامدزایی هم بستگی به مهارت و کاری که میخواید انجام بدید داره. گول چند تا بچه که توی این سایت حس کردن جالبه و درامد بالایی داره رو نخورید... حداقل سه سال زمان و تمرین زیاد نیازه تا به اولین درامدها برسید و خیلی هم بالا نیست؛ مگه اینکه ابتکار به خرج بدید و یه ایده نو ارائه کنید وگرنه حداکثر پاره وقت یه جا استخدام میشید که حقوقی هم نمیدن.

عجله نکنید تا ناامید هم نشید.