2777
2789
عنوان

دخالت

123 بازدید | 0 پست

مامانم همش دخالت میکنه تو کارام از دستش ی دستشویی هم نمیتونم برم آمار همچی زندگیمو میگیره .خودم نمیگم بزور منو کشونده تو محله خودش خونه مال  خواهرمه  از خونه مامانم جداست ازش هرروز میاد اینجا ب فضولی.کلید فقط دست خودشه.خودش با تعمیرکار نصاب هرچی هماهنگ میکنه بهم نمیگه .

وسایل جهازم اینجاست نمیزاره ببرم .امر کرده باید از شوهرت جدابشی شوهرم از همین کارای مامانم سواستفاده کرده خ عذابم داد ن خرجی میداد ن اخلاق یکسره باهام قهر می‌کرد تهدید ب طلاقم میکرد الانم میگ باید همچی ببخشی تا طلاقت ندم 

پارسال تا لب طلاق محضر رسیدم همین زنه ازخدابیخبر تو روی خودم خوشحالی کرد گفت من عرضه زندگی داشتم خاک تو سرت عرضه شوهرداری نذاشتی 

دیگ عصبی شدم از دستش همش گریه میکنم

ترفندش اینک همه راههارو بروم بسته بعد شروع میکنه الان ن میتونم برم خونه خودم چون دوماه دیگ تخلیه میشه هنوز پول رهن مستاحرم جور نکردم بدم بهش .مامانم میبینه راه فرار ندارم دور برداشته

خواهرمم مث خودش بار آورده خونه مستقل بودم خواهرم تو واتساپ بهم چنبار توهین کرد آخر جوابش دادم فخش داد بلاکش کردم راحت .منو کشوندن اینحا با تهدید .حالا ک گیر کردم .هردو بهم توهین میکنن 

دلیل دشمنی مامانم چون علنی بهم گفت تو برام نفع نداری اخلاقم شبیه بابامه ک اونم سالها پیش سکتش دادن فوت کرده