blue_berrys مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 861 عنوان قهر با شوهر... 369 بازدید | 13 پست بچه ها من و همسرم وقتایی که من پریودم یا کلا شرایط جور نشده و رابطه نداریم دعوامون میشه و لجبازی میکنیم با همدیگه، ولی بعد رابطه خوبیم با هم... کسی هست اینجوری باشن ، علت چیه؟!! 1401/04/12 | 01:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delbar_hc عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 8319 کسی از این رفتار ها داره که اصلا درک متقابلی از هم ندارن خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
jtstsztuzurskgdzsra عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 4976 آره چون مردا این قد کم شعورن که میبینن زن تو اون وضعیته باز به همون اخلاق گندشون ادامه میدن و گند میزنن تو اعصاب زنو گلا گند میخوره تو رابطشون😐 و دعوا میشه و هیچ کدوم حوصله هیچکدومو ندارن
blue_berrys مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 861 کسی از این رفتار ها داره که اصلا درک متقابلی از هم ندارن من خیلی تلاش کردم بهتر بشیم ولی وقتی دو روز از هم دور باشیم دعوا میشه
blue_berrys مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 861 آره چون مردا این قد کم شعورن که میبینن زن تو اون وضعیته باز به همون اخلاق گندشون ادامه میدن و ... نه انصافا من مریض باشم همسرم رعایت میکنه، من خودمم وقتی رابطه نداشته باشم اخلاقم بد میشه نمیدونم چمه
delbar_hc عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 8319 من خیلی تلاش کردم بهتر بشیم ولی وقتی دو روز از هم دور باشیم دعوا میشه یه دست صدا نداره تنها یه طرف نمیتونه تلاش کنه رابطه درست بشه باید دوطرفه باشه خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
sayeh71۷ عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 29026 عزیزم نیار جنسی وقتی تامین نمیشه رو روحیه شخص اثر منفی میذاره عین کسی که خیلی شکموئه و یه وعده غذا نخوره کلی عصبی و اخمو میشه ولی تا غذا بهش برسه ملایم میشه این ربطی به شعور همسرتون نداره و ناخوداگاهه ولی باید رو خودشون کنترل بیشتر داشته باشن
blue_berrys مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 861 عزیزم نیار جنسی وقتی تامین نمیشه رو روحیه شخص اثر منفی میذاره عین کسی که خیلی شکموئه و یه وعد ... بله درسته من دقت کردم اکثر دعواهامون وقتیه رابطه نداشتیم و یا من خسته بودم یا همسرم
sayeh71۷ عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 29026 بله درسته من دقت کردم اکثر دعواهامون وقتیه رابطه نداشتیم و یا من خسته بودم یا همسرم عزیزم ۹۰ درصد زندگی مشترک رابطه هست شما سعی کن واسه همسرت کم نذاری که خودتم کمتر اذیت بشی رابطه بی نهایت مفیده چه بر ظاهرتون چه بر خلقیاتتون و یهتر شدن ارتباط احساسیتون
blue_berrys مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 861 عزیزم ۹۰ درصد زندگی مشترک رابطه هست شما سعی کن واسه همسرت کم نذاری که خودتم کمتر اذیت بشی&nbs ... مرسی عزیزم همش با خودم میگم شاید ما زیادی رابطه دوس داریم و زیاده روی نباشه خدایی نکرده
sayeh71۷ عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 29026 مرسی عزیزم همش با خودم میگم شاید ما زیادی رابطه دوس داریم و زیاده روی نباشه خدایی نکرده به هیچ وجه برعکس هر چقدر بیشتر بهتر