2777
2789
عنوان

قهر با شوهر...

369 بازدید | 13 پست

بچه ها من و همسرم وقتایی که من پریودم یا کلا شرایط جور نشده و رابطه نداریم دعوامون میشه و لجبازی میکنیم با همدیگه، ولی بعد رابطه خوبیم با هم... کسی هست اینجوری باشن ، علت چیه؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره چون مردا این قد کم شعورن که میبینن زن تو اون وضعیته باز به همون اخلاق گندشون ادامه میدن 

و گند میزنن تو اعصاب زن

و گلا گند میخوره تو رابطشون😐 و دعوا میشه 

و هیچ کدوم حوصله هیچکدومو ندارن

آره چون مردا این قد کم شعورن که میبینن زن تو اون وضعیته باز به همون اخلاق گندشون ادامه میدن  و ...

نه انصافا من مریض باشم همسرم رعایت میکنه، من خودمم وقتی رابطه نداشته باشم اخلاقم بد میشه نمی‌دونم چمه

من خیلی تلاش کردم بهتر بشیم ولی وقتی دو روز از هم دور باشیم دعوا میشه

یه دست صدا نداره تنها یه طرف نمیتونه تلاش کنه رابطه درست بشه باید دوطرفه باشه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

عزیزم نیار جنسی وقتی تامین نمیشه رو روحیه شخص اثر منفی میذاره 

عین کسی که خیلی شکموئه و یه وعده غذا نخوره کلی عصبی و اخمو میشه ولی تا غذا بهش برسه ملایم میشه 

این ربطی به شعور همسرتون نداره و ناخوداگاهه ولی باید رو خودشون کنترل بیشتر داشته باشن

عزیزم نیار جنسی وقتی تامین نمیشه رو روحیه شخص اثر منفی میذاره  عین کسی که خیلی شکموئه و یه وعد ...

بله درسته من دقت کردم اکثر دعواهامون وقتیه رابطه نداشتیم و یا من خسته بودم یا همسرم

بله درسته من دقت کردم اکثر دعواهامون وقتیه رابطه نداشتیم و یا من خسته بودم یا همسرم

عزیزم ۹۰ درصد زندگی مشترک رابطه هست 

شما سعی کن واسه همسرت کم نذاری که خودتم کمتر اذیت بشی 

رابطه بی نهایت مفیده چه بر ظاهرتون چه بر خلقیاتتون و یهتر شدن ارتباط احساسیتون

عزیزم ۹۰ درصد زندگی مشترک رابطه هست  شما سعی کن واسه همسرت کم نذاری که خودتم کمتر اذیت بشی&nbs ...

مرسی عزیزم همش با خودم میگم شاید ما زیادی رابطه دوس داریم و زیاده روی نباشه خدایی نکرده