2777
2789

سلام من نه ساله تقریبا متاهلم دوران مجردیم دوسال دوست بودم باپسرعمه ام واقعادوس داشتیم همواماخونواده من مخالفت کردن چون ایشون یه شهردیگه بود وخانوادم گفتن به فامیل دخترنمیدیم بماندکه چه زجرایی کشیدیم ونشدومن به اجبارخانواده ازدواج کردم بایه غریبه زندگیم خوبه یه دخترنه ماهه دارم   هنوزم پسرعمه ام مجرده وسرقولش هستش(قول داده بود هیچوقت ازدواج نکنه)من هنوزم شماره شودارم چندوقت شنیدم سرطان خون داره  میخواستم پروفایلشوببینم دیدم ده روزه انلاین نشده نگران شدم بعدازدواج من دیگ خونواده هارفتوامدندارن فقط بابام سالی یکی دوبارزنگ میزنه به عمه ام میخواستم بهش پیام بدم یازنگ بزنم دهنش قرصه میدونم به کسی چیزی نمیگه اما واقعا موندم دارم کاردرستی میکنم یانه؟؟ شما جای من باشین چی کارمیکنین؟؟

خودم میدونم درست نیست ونبایداین کاروبکنم

ببخشیدکاری نکنیدکه اگه روزی همسرتون متوجه شداعتمادش سلب بشه.

کارتون درست نیست.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم زنگ میزنم یا حداقل شمارشو میدم به دوستی کسی که از حالش با خبر شه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

چه کار اشتباهی ؟پسر عمت که هست 

یه پیام بده مه که حالشو پرسیده باشی،البته اگه اون برات تموم شده و فقط به عنوان پسر عمه میبینیش!

در غیر این صورت ممکنه حال جفتتون با یاداوری گذشته و احساسات بد شه

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
خب اون پسرعمه ت هستش و اگه مریض شده باشه وظیفه ی خانوادگی شماست که احوالش رو جویا بشین نه فقط تو! ی ...

بیماریشومیدونن ولی این ده دوازده روزی که انلاین نیست رومن میدونم نمیتونم بهشون بگم زنگ بزنین حالشوبپرسین