2777
2789
عنوان

شوهرم آبرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 3217 بازدید | 60 پست
دقیقا من بااین حرفش گریه کردم‌ دوباره. بعضی ها فوری نسخه میپیچن برا ادم. مشکلات تو زندگی همه هست. نم ...

ببین چون هیچیش نگفتی عادی شده واسش.یبار جلوش بایست بگو دفعه دیگ منم از تو میگم ببینی خوبه یا بد.اگ تکرار کرد توم بگو

نمیشه ک بشینی غصه بخوری 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چون ازش سر تری. اینجور آدما فک میکنن با کوبوندن بقیه تو جمع خودشونو بالا میکشن احساس قدرت میکنن درحا ...

اره. اشتباهم این بود ک فکر میکردم جایگاه اجتماعی خیلی مهم نیست تو ازدواج ولی مهمه. اون همیشه حس خود کم بینی داره نسبت ب منو خانوادم و بااین کارهاش میخواد خودشو بالا نشون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگه بهت جلو جمع؟

قبلنا میگفت من نمیومدم بگیرمت ،باید ترشی مینداختنت جلو فامیلاش یا مثلا میگفت سوختم پای تو🤮🤮🤮،،،اصولا اصلا یاد گرفتم دیگه حرف نزنم پیشه خانوادش چون از تک تک کلماتم ایرادمیگرفت و بلند بلند میخندید😏😒😒😒یا میخندم میگه زن نباید اینقد بخنده نمیخندم میگه خنده هاش خونه باباشه اخماش خونه مامانه من😒😒😒چسووو دلم میخواد سربه تنش نباشه😪😪😪

کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏
شوهرمنم یه مدت اینجوری بودهرچی اعتراض میکردم هرچی ناراحت میشدم فایده نداشت خیلی گله میکردم بعدش یه ح ...

منم همین طور البته جلوی خانواده خودم کمتر ولی جلو خانواده خودش همیشه منو ضایع میکرد احساس میکردم ب خاطر این که سرشونو گرم کنه منو دست مینداخت منم چن باری یه دعوای حسابی کردم ک دیگه حساب کار دستش اومد واقعا بعضی مردا خیلی نفهمن

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
اینچورشوهراب پست من بخوره چنان آبروش میبردم ک دیگه جرات نکنه زراضافه برنه معذرت ها فک کنم شمایکم بی ...

بی عرضه نیستم. چون توقع ندارم همسرم این کارو بکنه دلم میشکنه بخاطر همین زبونم بند میاد. فرد دیگ ای بود ابرو براش نذاشته بودم

قبلنا میگفت من نمیومدم بگیرمت ،باید ترشی مینداختنت جلو فامیلاش یا مثلا میگفت سوختم پای تو🤮🤮🤮،،،اص ...

بگو گمشو بابا کی زنه تو میشد اخه 

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

اولا لحظه ای که دلت شکست به خدا واگذارش کن که بهترین انتقام گیرنده هست .بعد اگر دوستش داری و اعتقاد داری سوره الرحمن رو بخون خیلی خوبه برای جلب محبت همسرتون .

وقتی میخوای باهاش صحبت کنی بگو من دوست دارم شما این طوری باشی .نه اینکه تو فلانی و بهمان و عصبی بشی .فقط اول جمله من باشه . من میخوام که ... 

من او ایل سکوت میکردم به خاطر بچه هام ولی الان همون لحظه جواب میدم نه فحش و نه دادو بیداد و اینا .همون شکلی که گفتم فقط اعلام ناراحتی میکنم و چند دقیقه دیگه هیچی نمیگم و سنگین میشم .خیلی بهتر شده شکر خدا .امیدوارم برای شما هم اثر بگذاره 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
دقیقا من بااین حرفش گریه کردم‌ دوباره. بعضی ها فوری نسخه میپیچن برا ادم. مشکلات تو زندگی همه هست. نم ...

میدونم چی میگی عزیزم

چون مادرخودم هم توشرایط شمابوده 

ودلیلش هم این بوده که اون لحظه مادرم جواب نمی‌داد وسکوت می‌کرد. 

ولی شماکه تازه اول زندگیته میتونی باصحبت یاقهر یا... 

خودت شوهرت روبیشترمیشناسی یجور نشون بده از کارش ناراحت میشی. 

برای تمام رنج هایی که میبری..صبرکنصبراوج احترام به حکمت خداست
بگو گمشو بابا کی زنه تو میشد اخه 

همه هم میدونن ازش یه سرو گردن سرترم اینا رو میگه اعتماد به نفسه منو بیار پایین ولی کور خونده

کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏
اوهوم درست میگی

نزار با گرفتن اعتماد ب نفست اعتماد ب نفس خودشو بالا ببره

فردا روزی جلو بچتم همین کارو میکنه ها

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

قبلنا میگفت من نمیومدم بگیرمت ،باید ترشی مینداختنت جلو فامیلاش یا مثلا میگفت سوختم پای تو🤮🤮🤮،،،اص ...

شوهر من اینجور اخلاقا نداره ولی یه عمه بی شعور و بی شرف و بی حیا اصلا هر جی بگم کم گفتم داره که زندگی دخترش خوب نیست شوعر کرده یه خونواده پولدار ولی سرش هوو اوردن و شده کلفت اون خونه دلش نمیحواد هیچ زوجی با هم خوب باشن وقتی اون میدیدیم یه جوری جو مینداخت که شوهرم مثلا میگفت شانس اوردی من گرفتمت اینجور حرفا و میخندیدن من حرص میحوردم و بعدش دعوا میکردیم یه بار پدر بزرگ شوهرم بود باز شروع کرد پدربزرگ جوری شوهرم شست که دیگه از خجالت ساکت شد دیگه تکرار نکرد روحش شاد پدربزرگ خوبی داست

مرسی از راهنماییت عزیزم. چشم انجام میدم

موفق باشی .

زندگی همینه عزیزم . 

فراز و نشیب زیاد داره . بالاخره همه چیز درست میشه .یه روزم میشه اونا به ما احتیاج پیدا میکنن و ما میتونیم بهشون زور بگیم . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم