2777
2789
عنوان

شوهرم آبرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 3217 بازدید | 60 پست

برادر شوهر منم همینه 

همیشه جاریمو جلو ما ضایع میکنه بدم میاد ازش بیشعور😒

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم یه مدت اینجوری بودهرچی اعتراض میکردم هرچی ناراحت میشدم فایده نداشت خیلی گله میکردم بعدش یه حسه خودشیرین داشت انگار،خانواده وفامیل من ناراحت میشدن واسم بعدبه روم میاوردن که ماناراحت شدیم ازم دفاع میکردن تامن دلم نگیره ولی خانوادش کیف میکردن من داغون میشدم الان که رفت وآمدهاکمه خداروشکربهترشده ولی همچنان جلوی خانوادش همینه 

ینی هنوز آبروشو نبردی؟ عجبا

چی میگی شما 

این خانوم بارداره و ناراحت 

میگه شوهر آبرومو برده

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بشین باهاش صحبت کن .منطقی با گریه زاری یا جنگ و دعوا نه 

بگو اگه مشکلی بود تو خلوتمون بهم بگو .

جلو جمع منو ضایع نکن .

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

واقعا چرا  میخواید بچه دار شید 🥺

چه ربطی داره 

عجبا. وقتی بلدنیستین چیزی یادبدین یاهمدردی کنین چیزی نگین طرف دلش بسوزه

اون بارداره به اندازه کافی دلش نازکه این چه حرفیه آخه

برای تمام رنج هایی که میبری..صبرکنصبراوج احترام به حکمت خداست
برادر شوهر منم همینه  همیشه جاریمو جلو ما ضایع میکنه بدم میاد ازش بیشعور😒

لباس خریده بود جاریم پوشید اومد به شوهرش گف خوشگل شدممم🥺🥺

گف گمشو اونور پدرسگ اره شبیه .... شدی

من زود سرمو بردم تو گوشیم یعنی نشنیدم شوهرمم زل زد به تلوزیون

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
شوهرمنم یه مدت اینجوری بودهرچی اعتراض میکردم هرچی ناراحت میشدم فایده نداشت خیلی گله میکردم بعدش یه ح ...

دقیقا. دردم بیشتر اینه ک دختر خالم برا اینکه من نارحت نشم اونم چندتا داستان تعریف کرد از شوهرش  تو جمع ک شوهر منم فلان. این دردش بیشتره بخدا

چون ازش سر تری. اینجور آدما فک میکنن با کوبوندن بقیه تو جمع خودشونو بالا میکشن احساس قدرت میکنن درحالی که خودشونو دارن تحقیر میکنن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
چی میگی شما  این خانوم بارداره و ناراحت  میگه شوهر آبرومو برده

شما چی میکی؟؟؟ 

میگم تو هم آبروشو توو جمع ببر

بذار بچشه مزه شو 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

ای جان عزیزم زیاد غصه نخور گریه هم نکن برای خودت و بچه خوب نیست 

اگر میتونی بشین باهاش حرف بزن بگو از این کاراش چقدر دلخوری بهش بگو حریم زندگی شخصیمونو واسه هرکسی هرچند فامیل هم نباید باز کنی تو هم یه سری رفتارا داری ولی اگر من قرار باشه جلو بقیه از عیب و ایراداتت بگم که نمیشه حرمت بینمون فقط از بین میره 

شاید با چهارتا تیکه به من بقیه بخندن و شاد شن ولی منو منی که آخر وقتی همه رفتن برات میمونه دلِ منو میشکنی و ناراحتم میکنی

سعی کن باهاش حرف بزنی با زبون نَرم

البته ببین چطوری و با چه لحنی گوش میده و حواسشو جمع میکنه اونجوری بگو

الانم گریه نکن خودت رو هم ناراحت نکن نمیشه هرکس هرچی گفت بشینی غصه بخوری که ..