2777
2789
عنوان

کسی عفونت قارچی داشته؟

267 بازدید | 19 پست

سوال دارم درباره‌ش کسی بوده؟

میخوام ببینم چه دارویی رو چه مدت مصرف میکردین؟

و اینکه کاملا خوب شد یا برگشت؟ کسی بوده برگشته باشه دوباره؟ چیکار کردین کاملا خوب بشه؟

من فقط دکتر عمومی رفتم و معاینه هم نکرد، دکتر زنان فرق داره؟ بهتره؟

میدونم سوالا زیاد شدن ولی هرچی هم جواب بدین ممنون میشم🌸

اره رفتم موج ها ابی صاحاب مرده گرفتم و خوب نمیشدم اول یک ماه یه قرص پروبیوتیک مخصوص خانوما خوردم ، بعد دکتر داروخونه یه قرص داد هر سه روز یک بار باید میخوردم سه تا بود داخلش ، الان خوب خوبم خداروشکر ولی قرص سعی کن سالی ی بار بخوری که یدنت عادت نکنه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

بگو کی عقونت نگرقته یعنی همه گرفتن دکترا الانم فقط بفکر پولن خودم چنبار رفتم عفونت باز برگشته دلیل اصلیشو نمیگن کاملا رعایت مسکنم یک دلیل دیگشم میتونه شریک جنسیت باشه که شاید داره خیانت میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشک زنان برو 

من اخرای حاملگیم دچارش شدم سوزش و خارش هم نداشتم 

کلا پنج سال گذشت تا اینکه ماه پیش باز شروع شد پونه رو جوشوندم معذرت میخوام خودمو میشستم ولی دوش واژینال نگرفتم 

واینکع ژل شست و شو مثل اب رو اتیش برا من عمل کرد سع بار مصرف کردم و لباس زیر نپوشیدم با دامن کلا میگردم توخونه دوهفته طول کشید

ازدواج کردی؟بعد  رابطه عفونت گرفتی؟  آب مایعات زیاد میخوری؟ تابحال متخصص زنان معاینه  ...

نه مجردم. معاینه هم تاحالا نشدم فقط دوبار رفتم عمومی. دوبار به مدت دو هفته دارو داد باز برگشته. گفته بود این بار اگر برگشت مدت درمانت دو ماهه میشه. مایعات در حد معمولی میخورم

آره اون قرصو به منم داد ولی دوتا. دوباره برگشت

چرا دوتا اخع:/ باید سه تا بخوری بعد چه مدتی برگشت؟شورت میپوشی؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
پزشک زنان برو  من اخرای حاملگیم دچارش شدم سوزش و خارش هم نداشتم  کلا پنج سال گذشت تا این ...

یه مدت با دامن باش و شلوار نپوش 

واینکه قارچ تو محیط مرطوب و گرم رشد میکنه 

سرخود انتی بیوتیک مصرف نکن و اینکه دستمال کاغذی معطر هم واسه خشک کردن استفاده نکن

چرا دوتا اخع:/ باید سه تا بخوری بعد چه مدتی برگشت؟شورت میپوشی؟

دو تا قرص داد و دو هفته پماد. تقریبا ده روز بعد از این دوره برگشت. سری قبلشم همین طور شد. نمیپوشیدم ولی تا میپوشم شروع میشه

نه مجردم. معاینه هم تاحالا نشدم فقط دوبار رفتم عمومی. دوبار به مدت دو هفته دارو داد باز برگشته. گفته ...

آب زیاد بخور بالای ده لیوان

برو دکتر زنان یا یه مامای کاربلد معاینه کنه ببینه چه نوع عفونتیه

چون اگه الان درمان نشی بعد ازدواج خیلیییی اذیت میشی

دونوع پماد هست که قسمت خارجی آلت تناسلی می‌زنی و چن نوع انتی بیوتیک بهت میده خوب میشی 

زغال اخته و هندوانه زیاد بخور شلوار ت ن گ اصلا نپوش چون تشدید میکنه لباس زیر تو روزی دوبار عوض کن جنسشم نخی باشه

این نکات حتما رعایت کن

دارو چی خوردی؟ 

آب زیاد بخور بالای ده لیوان برو دکتر زنان یا یه مامای کاربلد معاینه کنه ببینه چه نوع عفونتیه ...

سری اول گفت یه هفته مترونیدازول اگه اشتباه نکنم بخور. و دو هفته هم تریامسینولون ان ان بزن. تقریبا ده روز بعدش برگشت. سری دوم گفت دوتا فلوکلونازول به مدت سه روز بخور و دو هفته پماد کلوتریمازول. گفت اگه بازم خوب نشد باید این بار دو ماه مصرف کنی. الان بعد ده روز دوباره برگشته.

آنتی بیوتیک هم دارم میخورم به خاطر یه مشکل دیگه.

لباس زیر هم یا نمیپوشم با دامن یا زود به زود عوض میکنم.

چون یه مدت دیگه عقدمه خیلی استرس دارم. کسی هم نمیدونه

سری اول گفت یه هفته مترونیدازول اگه اشتباه نکنم بخور. و دو هفته هم تریامسینولون ان ان بزن. تقریبا ده ...

دکتر زنان به من مترونیدازول و فلوکونازول  وسفکسیم ۴۰۰ به همراه پماد کلوتریمازول و هیدروکورتیزون داده بود من خوب شدم 

ولی خب موقتیه برمیگرده 

زغال اخته یا مکمل زغال اخته رو بگیر بخور

برو دکتر زنان معاینه. کنه بهت دارو بده بگو یه سونوام برات بنویسه 

بعضی اوقات مشکلات کلیه باعث عفونت ادراری میشه