2777
2789

میخوام بدونم الان که بزرگ شدن حالا تو سن مدرسه هستن یا مهد یا هرچی هوششون چطوره ؟ من کرونا گرفتم بچم رشدش کم شد دور سرشم ۳۳ بود وقتی دنیا اومد وزنشم ۲۹۰۰ بود قدشم ۴۸و نیم بود . تو اینترنت نوشته وقتی سر بزرگتره هوش بچه بیشتره میخوام از تجربتون بگید 

عزیزم نگران نباش بزرگی و کوچکی سر بستگی به ژن هم داره .سایزی که میگی کوچک نیست ضمن اینکه من خیلی بچه ها رو دیدم سرشون بزرگه باهوش نیستند. نمیدونم الان نی نی شما چندوقتشه  ولی اگر به حد لازم رسیده باشه می تونی ببری مؤسساتی که برای سنجش هوش ازش تست بگیرن.

Ich berge mich in deiner Hand

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بیا بنویس الان چند وقتشه پسره یا دختر و چند سانت افزایش داشته همه رو برام توضیح بده 

سلام دختره . الان ۲۵ روزشه . دور سرش چند روز بدو تولد که ورمش خوابید ۳۳/۵ بود بیست روزگی ۳۴ و نیم الان تغریبا همونه شاید یک دو میل بیشتر ولی قدش از تولدش ۴ سانت اضافه شده وزنشم ده روز بعد بدنیا اومدنش ۶۰۰ اضافه کرده بود

سلام دختره . الان ۲۵ روزشه . دور سرش چند روز بدو تولد که ورمش خوابید ۳۳/۵ بود بیست روزگی ۳۴ و نیم ال ...

هیچیش نیست نگران نباش چند ماه منتظر باش ببین رشدش چقدر هست تو یک ماهگی نمیشه که تصمیم گرفت ضمنا خوبه