2821
2789

می‌خوام برم روانپزشک خودم بیشتر از همه دارم زجر میکشم ولی هیشکی نمی‌فهمه من و چی میگم خدایا این چه مرض روحی بود به من دادی چرا من باید این ارث و ژنتیک و بگیرم ....خیلیا از نزدیکانم دارن به پاکی نجسیه ولی من به بیماری دارم مال من خیلی شدیده دیگه نا امیدم از بس حالم بده نماز نمیتونم بخونم منی که نمازهام ترک نمیشد الان تو بارداریم همش نصفه و نیمه نمیتونم... خدا.. دیگه قلبم شکسته ولی جوابمو نمیدی 

من داشتم کم شد با مشاوره و تمرین اما اتفاقا موقع هایی که اظطراب دارم میاد سراغم خود بیمار پنداری به بدترین چیزها فکر میکنم و از دکتر رفتن میترسم میدونم چه حسیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من داشتم کم شد با مشاوره و تمرین اما اتفاقا موقع هایی که اظطراب دارم میاد سراغم خود بیمار پنداری به ...

من رسما دیوانه شدم اصلا داغونم همش فکر میکنم مریض شدم نمیتونم به بچم شیر بدم مریضش میکنم ...دردم خیلی زیاده

ببین من ی کاری رو که میکنم و کمتر شده البته مشاورم هم همینو گفت موقعی که اون افکار مزاحم میاد سراغت به خودت بگو دو سه روز بهش فکر نمی‌کنم سه روز منو نکشته بعد اکه دیدم مثلا علایم ادامه داره میرم دکتر و ی فکری براش میکنم بعد ببین چه قدر اظطراب کم میشه

ممنون عزیزم دارو هم خوردی شما

ی دوره ۸ ماهه خوردم ولی بد تر شدم ولی خودم خواستم که راحت بشم فقط خودت باید بخوای و کمی تمرین من کاملا میفهم چی میگی چون سه سال درگیر بودم الان ده درصد باقی مونده 

عزیزم حتماد۵امبکنم شما حتما باید بری پیش مشاور ورفتاردرمانگر که تخصصش وسواس باشه وتواین زمینه کارکرده باشه نه هرروانشناسی 

درنومیدی بسی امید است ارکجامعلوم همین ناامیدی سبب نشه بری  دتبال حلش وحل بکنی وبعدا با خوشحالی ازش یادبکنی دیدم که میگم

عزیزم حتماد۵امبکنم شما حتما باید بری پیش مشاور ورفتاردرمانگر که تخصصش وسواس باشه وتواین زمینه کارکرد ...

امروز وقت گرفتم خدا کنه تاثیر کنه ممنون دوستم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز