2777
2789

دختر عموم همش میگه بیا خونمون بعد وقتی میگم کی بیام میگه هر موقع خودت خواستی وقتی ی روزی میگم میگه کلاس دارم باشگاه دارم ال دارم بل دارم

😬😬😬😬😬 الان هم گفته دوستاش میان من هم براس این نوشتم

هر طوری راحتی هنوز ۲ ماه و خورده ای روز دیگه تابستونه این هفته نشد انشالله ماه های بعدی

خواهشا شما اگه دوست ندارید کسی بیاد خونتون نگید هی بیاممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ببین من دقیقا ۱۳ خرداد همچین غلطی کردم😂

شوهرم گفت برای احترام به زنداییش که تازه اومده تهران زنگ بزنم یه تعارف بزنم‌بفرمایید خونه ی ما

منم‌اصلا دلم نمیخواست بیادخونمون چون وراجو سخن چینه ..شوهرمم همینطور ولی گفتیم نگیم بعدا میگه من بعداز چندسال اومدم ایران اینا یه تفارف نزدن

آقا این زنداییه هم خونه برادرش بود زنگ زدم کلی حالو احوالو اینا گفتم بیا گفت نه ممنون زحمت نمیدم گفتم چه زحمتی حالا هرجوری راحت بودین اونم‌گفت اوکی حالا که انقدر اصرار مکرر میکنی میام

کپ کردم فقط شوهرم میگفت وای بخدا این آماده بوده😂بخدا فقط یه جمله ی نصفه گفته بودم اونم‌سریع ازخداخواسته

اومد و من مجبور شدم یروز از ۶صبح تا ۷شب سرپا باشم بابچه کوچیکو یه پروژه عظیم ک رو دستمه ۳جور غذاو دسرو فلان درست کنم

شب جنازه بودم

دیگه توبه کردم 😂😂😂😂

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
افرین ادم اگه دوست داره کسی بیاد خونه شون دعوتش کنه ن تعارفش

آفرین دقیقا...دعوت بهترین چیزه

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
وای ببین من دقیقا ۱۳ خرداد همچین غلطی کردم😂 شوهرم گفت برای احترام به زنداییش که تازه اومده تهران ز ...

چرا اینقدر سخت میگیرید یه مدل غذا وسالاد کافی بوده

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
چرا اینقدر سخت میگیرید یه مدل غذا وسالاد کافی بوده

دست رو دلم‌نذار ک خونه

ایشون هرکس یه نوع غذا میذاره جلوش پشت سرش میگه منو از خونش با توهین روند😑 غذای مونده بهم دادو ازاین داستانا

یادمه باراولی که سالها پیش اومد خونمون خیلی یهویی بود و من خودمم کلا اهل تشریفات نبودم اصلا ،براش میوه و شیرینی و آجیل گذاشتم بااحترام ، شام هم برای خودمو شوهرم قرمه سبزی گذاشته بودم که خداروشکر نمیدونم‌چجوری بود اون روز زیادازحدهمیشگی شد حجم غذا بعد پشت سرمون گفته بود دختره خجالت نکشید یکم غذای دست پایینو یکم میوه جلوم انداختت دیگه نه دسری نه سالادی 

خداشاهده ماستو ترشی گذاشتم ولی خب اون ثانیه تو خونه  کاهو نداشتیم که سالاد درست کنم  ولی فوری با خیارو گوجه سالاد شیرازی درست کردم

خانم فکرمیکنه چون از جای دیگه میادتهران باید براش شتر سربرید