سلام شبتون بخیر. من پسر هستم و تقریبا دو هفته هست که وارد 15 سالگی شدم و قد من 168_168 هست و پدرم 175 و مادرم تقریبا 164 ، عمه هام 170 و داییم بالای 180 هست. من به سن بلوغ رسیدم و فقط ریشام مونده در بیاد میخواستم ببینم چقدر دیگه میتونم قد بکشم؟ تا 180 میرسم؟ خیلی نگرانم بابت قدم چون از اکثر دوستام کوتاه ترم ، قدم طبیعیه یا کوتاهم؟😢😢😢😢😢
تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ
اره ولی خیلی نه ....بسکتبال بارو ...آمپول رشد هم خوبه ولی خیلی تاثیر نداره
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
چرا اگه نکات رو رعایت کنی ...هنوز سنی نداری داداش💫
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
آخه میگن پسرا رشدشون رو تا ۱۶ سالگی اکثرا تکمیل میکنن دیگه رشد نمیکنن نگرانم 😢
به من گفتن تا ۱۲ سالگی کم رشد میکنی ....قدم خیلی کوتاه بود
ولی الان ۱۶۷ ام
اصلا ربطی به سن نداره