2777
2789

پسرمو میگم😒

واییی اگه گوشی دستم ببینه مگه میزاره دستم باشه،سریع میگیره ک برام بازیو بزار

فقد ۱سال و۹ماهشه😑

خانوما چکار کنم گوشی از سرش بیفته

واقن کلافه شدمممم

ای وای کاش اصلا عادتش نمیدادی😖

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روانسناس نیستم شاید جوابم درست نباشه ولی فکر می کنم واقعا خودتون هم نباید دست بگیرید بالاخره بچه هر چی دست شما ببینه به همون علاقه مند میشه نمیشه دست شما باشه ولی از سر بچه بیفته 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

ضررم داره براش زیاد غرق گوشی شدن چ چشمی چ مغزی. با نقاشی بازی تیمی اینچیزا سرگرمش کن با الکی بگو گوشی خرابه. تصویر تاچ شکسته نشونش بده بگو گوشی خراب شده😅

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بازیا رو پاک کن و دیگه نصب نکن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم