2777
2789
عنوان

می می ناز رو ک فراموش نکردین؟؟؟

405 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها 

هر بار ک تاپیک می می ناز رو میخونم دلم از صد جا پاره میشه ...!

لطفا چن روزی یک بار به تاپیکش سر بزنید برای شادی روحش صلوات بفرستید تا همیشه نامش زنده بمونه...!

عزیزان زیادی اینجا بودن و الان در جمع ما نیستن...!

ما نمیشناسیم برای همین فقط اسم می می ناز رو میاریم 

به هر حال خدا همه ی اسیران خاک رو رحمت کنه...!

می می ناز رو فراموش نکنید...!🖤

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!

خدا رحمتش کنه  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

💔

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارحمتش کنه نمیشناسمشون اما روحشون شاد❤

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خدا بیامرزه عزیزم ولی الان دیگ همه مستعد افسردگین بخایم اینطوری کنیم ک نابود میشیم🥺😩

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

خواهر منم بود

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

خدا همشونو بیامرزه

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
شما پنجاه و چهار سالتونه اسمتون نیلوفره؟ چه باکالاس 😅

نه جانم 😂

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
خدا بیامرزه عزیزم ولی الان دیگ همه مستعد افسردگین بخایم اینطوری کنیم ک نابود میشیم🥺😩

نمیدونم هر بار ک میرم سراغ تاپیکش اصلا ی جوری میشم...!

می می ناز حیف بود😓 دلم  ی ذره شده برا تاپیکاش ..! 

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!