2777
2789
عنوان

خدایا این بلاگری چه سمی بود وارد ایران شد

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 49 پست

والا منم ی بار همینو تاپیک‌زدم ریختن روی سرم . واقعا شوهراشون مفت خور و سیب زمینی هستند ک زنشون با خودفروشی و ادای مسخره جنس میفروشند . یکی توی مترو میفروشه یکی دور بازار تجریش یکی هم بلاگر میشه . زنهایی ک‌عشق دیده شدن دارن و مردهای لاابالی ک با پول مفت ک در میاره زن بیچاره خوشی میکنند

خداوند پیشاپیش من در حرکت است 👌💗✋✌🙏🤛🤜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا منم ی بار همینو تاپیک‌زدم ریختن روی سرم . واقعا شوهراشون مفت خور و سیب زمینی هستند ک زنشون با خ ...

احسنت به کلامت 

از دور دهنتو میبوسم 😂😘

یک جمله : الهی خدا به دلت نگاه بندازه ...💫

هیچ بلاگری رو فالو ندارم ولی توهین و ... رو هم نمیپسندم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
والا منم ی بار همینو تاپیک‌زدم ریختن روی سرم . واقعا شوهراشون مفت خور و سیب زمینی هستند ک زنشون با خ ...

باهات موافقم بخدا هیچی نیستن هیچی 

تموم لباساشون از تبلیغات میگیرن

یه پیج دیدم افشاگری میکرد گفتش ک فالووراشون فیکن 

بقول یه کاربری که صبح همین تاپیکو زده بود اینستارو باز میکنی عکس سونو میخوره تو صورتت🤣🤣

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌

الان همه میان بد میگن و اینکه ما هیچ کدومو نداریم،ولی اینایی ک قربون صدقه شون میرن کی هستن پس😐😐😐

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

جالبم هست همشون باهم ی تبلیغی رو میزارن بدون هیچ تغییری میبینی مثلا تبلیغ کرم داده بعد عکس از کامنت مصرف کننده گذاشته بدون تغییر میبینی  همش الکیه و فقط تبلیغات به خاطر پول

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
جالبم هست همشون باهم ی تبلیغی رو میزارن بدون هیچ تغییری میبینی مثلا تبلیغ کرم داده بعد عکس از کامنت ...

اون پول تبلیغ خیلی حرومه چون فالووراشون بعضا فیکن

میدونی بعضیاشون نرخ تبلیغشون ۷۰ میلیونه؟؟؟

لایک ب وجودت👌👌

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱