2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون واسه خودشم حلقه خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 21 پست
موضوع پولش نیست پس انداز دارم خودش نمیخواد میگه زحمت کشیدی براش نگه دار واسه خودت

حرفش زیاد جالب نیست. یا باهات تعارف داره یا بعدا همین حرف رو توی مسائل دیگه در مورد خودش هم میزنه که پول خودمه براش زحمت کشیدم.

به نظر من بگو نه عزیزم ما دیگه زندگی و همه چیمون مشترکه... واسه خودم و واسه خودت نداره.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
میخواد پول حلقرو خووش بده نه اینکه نخره من خودم پس انداز دارم میخوام بخرم خودش قبول نمیکنه خواهر ی ...

خوب میدونم میخواد خودش بده

در واقع تو و خانوادت نمیخرین دیگه درسته؟

ببین مردا اولش از این حرفا میزنن ولی بعضیاشون تو اولین دعوا به روت میارن

دیدم بین دوستام که میگم بهت

یه رینگ ساده طلا بخر که سبکم باشه

۴ تومن پول میدی ولی عزت سر خودت میذاری عزیزم

من چون همسرم واسم خلقه جواهر خرید منم واسش جواهر پرنگین برداشتم

با اینکه خودش رینگ ساده طلا از قبل داشت

چون بعد از ازدواج قیاس پیش میاد گاها🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزمه حلقه رسمه دیگه مگه میشه واسه داماد حلقه نخرید اخه؟ کل طلایی که طرف عروس به داماد میدن همین ...

خاستگار من خودش نخواسته و گفته اصلا پیش خانوادم هم اسم حلقه طلا برای داماد نیارید ما بدمون میاد

خاستگار من خودش نخواسته و گفته اصلا پیش خانوادم هم اسم حلقه طلا برای داماد نیارید ما بدمون میاد

نمیدونم عزیزم

منکه واقعا برگردم عقب بازم چنین ریسکی نمیکنم و بازم میخرم

البته رسم و رسومات شهرای مختلف و خانواده های مختلف متفاوته

ولی خیلی از مردا اولش میگن مل فلان چیزو نمیخواییم‌کخ بعدم تو هرچی خواستی بگن نه نمیخوایی و ...

البته خیلیام واقعا معقول و دلسوزن

نمیدونم عزیزم💓

نمیدونم عزیزم منکه واقعا برگردم عقب بازم چنین ریسکی نمیکنم و بازم میخرم البته رسم و رسومات شهرای م ...

واقعا واقعا خیلی دلسوزه و مذهبی هستن طلا استفاده نمیکنن برای همین میگه نقره بخرید برام 

بعدا خودم به مادرش میگم که خودش گفته نخریم