2777
2789

سلام به همه خانوم ها ببخشید اومدم اینجا ورود برای آقایان ممنوعه ولی مجبور بودم من خواهرم ۹ ماه و ۱ روزشه جدیدا زبانشو میده سمت چپ دهنش و میمکه (فقط میمکه) قبلا ها میجوید که بردیم دکتر گفت به خاطر رفلاکسه این ماجرا برای ۴ ماهه پیشه ولی تازگی دوباره شروع کرده به مکیدن امروز بردیمش دکتر گفت ممکنه تشنج باشه خواستم بدونم واقعیته اخه هیچکدوم از علائم تشنج رو نداره و اینکه وقتی خوابه از خواب میپره میترسه و شروع میکنه به لرزیدن ( فقط میلرزه) خواستم بدونم کسی بوده بچه ش اینجوری بوده باشه من خیلی استرس دارم اعصابم خیلی داغونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتردرست گفته لطفاپیگیری کنیدچندجاببریددکتر

اخه هیچکدوم از علائم تشنج نداره بعد اینکه کم خونی هم داره اولش دکتر گفت به خاطر کم خونیه بعدش ما ازش پرسیدیم که ممکنه تشنج هم باشه گفت هیچ چیزی غیر ممکن نیست دقیق نگفت که تشنج داره