بچه ها برادرم ۷ سالشه من همسناشو میبینم که چقدر عاقل تر از برادرم هستن برادرم تو خونه با ما خیلی خوب حرف میزنه ولی جلوی خیلی از آدما حرف نمیزنه و هیجان زده میشه ادای زامبی و... در میاره با اشاره صحبت میکنه مشکل خیلی شدیدش اینکه کارای خیلی بد میکنه شاید برای شما خنده دار باشه اما مامان و بابام و خودم واقعا جلوی بقیه خجالت زده میشیم توف میکنه دست تو بینیش میکنه به همه نشون میده خیلی ببخشید ولی خم میشه به باسنش میزنه یواشکی وقتی کسی داره تو اتاق لباسشو عوض میکنه میخواد ببینه امسال که میرفت پیش دبستانی مدیرش و معلمش شاکی بودن بجای اینکه اونجا با بقیه و معلم حرف بزنه ادا و اشاره درمیاورد میرقصید وقتی هم معلم میخواست درس بده از خودش صدا درمیاورد معلمش میگفت نمیزاره درس بدم من خودم با برادرم ۱۵ سال اختلاف سنی داریم اصلا تو بچه گی خودم اینطور نبودم امروزم مامان یکی از دوستاش به مامانم گفته با پسرم تماس تصویری میگیره توف میکنه باسنشو نشون میده مامانم از خجالت آب شده به خدا دیگه نمیدونیم چکار کنیم روانشناسم بردیم فایده نداشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
ببین پسر من هر وقت یه عادت بد یاد میگیره من بهش میگم بیا یه مسابقه بدیم مثلا از فلان ساعت تا فلانساعت اگهاینکارو نکردی من بهت جایزه میدم وتو برنده ای اگه انجام دادی و باختی باید یه اسباب بازیتو بدی به من واسه پسر من جواب داده شما هم امتحان کن