2777
2789
عنوان

کسایی که عسلویه زندگی میکنن

2829 بازدید | 26 پست

سلام خانوما کسی هست عسلویه زندگی کنه

آب و هواش چطوره؟ خیلی شرجیه؟ جای دیدنی تفریحی داره؟آخه شنیدم امکانات نداره

نظرتون راجب زندگی اونجا چیه

یه تازه عروس میتونه اونجا زندگی کنه

جای تفریحی زیاد داره ولی هوا و اب خیلی بده امکانات بهداشتی و تحصیلی هم انچنانی نیست البته بازم بستگی داره با کجا دارین مقایسه میکنین 

دوتا تازه عروس فامیل رفتن ونجا زندگی کردن راضی هم بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوزستانم  تا جاهای تفریحی چقد فاصله اس مگه شنیدم بازار هم نداره

کجای خوزستان ماهم خوزستانیم عسلویه باز گرمتر از بعضی شهرها خودمونه، خواهرم شهرک توحیده خیلی راضیه، جم بازار داره خود عسلویه که محیط کارگری، کنگان و یکی دوجای دیگه بود خواهرم میگفت خوبن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بنظرت گرمتر خوزستانه؟ اونا کجایی بودن

تهران که از خوزستان گرمتر نیست

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

دوست من شوهرش عسلویه کار می‌کنه اما شهر جم خونه اجاره کردن شوهرش می‌ره سرکار میاد جم شهر خنک هست نسبت ب عسلویه شهر تمیز با تفریحگاه زیاد 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
تهران که از خوزستان گرمتر نیست

عسلویه نه تهران😂😂😂عسلویه گرمتره بخاطر میادین گازی بزرگی که داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عسلویه نه تهران😂😂😂عسلویه گرمتره بخاطر میادین گازی بزرگی که داره

اخه تهران هم بجا داره عسلویه

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
کجای خوزستان ماهم خوزستانیم عسلویه باز گرمتر از بعضی شهرها خودمونه، خواهرم شهرک توحیده خیلی راضیه، ج ...

دزفول شما چی میخواستیم بیایم تو خونهای سازمانی عسلویه 

بنظرت میتونم اونجا زندگی کنم