2777
2789
عنوان

چه حق هایی رو از همسرم بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 53 پست

عزیزم با یه وکیل مشورت کن ولی حق کار و تحصیل فکر میکنم نیاز نیست ثبت بشه و شوهر نمی‌تونه زن رو از این دوتا منع کنه 

و به نظرم مهریه حداقل ۱۴ تا سکه باشه اگه از نظر مالی مشکلی نداری به هرحال مهریه درسته میگن کی داده کی گرفته اما یه جاهایی به درد میخوره 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
حق تصنیف 

تصنیف همون تقسیم اموال مگه نیست؟ 

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چنتاشم تازه اینجا خوندم چیز تازه ای بلد نیستم😬 در ضمن امضای پر معنایی دارید💚

ممنونم عزیزدلم❤️

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

حق حضانت وجود نداره 

چون در ابتدای زندگی و عقد بچه ‌ای وجود نداره که شرعا بشه در مورد تصمیم گرفت مگه اینکه قبل عقد باردار شی 

این حق به اشتباه در عموم هست در عمل و قانون نیست 

بعید میدونم کسی قبول بکنه  مخصوصا حضانت و خروج

نه کاملا خودش و خانوادش موافقن چون من شدیدا به برابری جنسیتی معتقدم و کاملا پذیرفته

حق حضانت وجود نداره  چون در ابتدای زندگی و عقد بچه ‌ای وجود نداره که شرعا بشه در مورد تصمیم گر ...

میتونه توی توضیحات قسمت عقدنامه اینجا ذکر بشه در صورت بچه دار شدن حق حضانت با مادر البته اگر مرد قبول کنه که بعید میدونم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

عزیزم با یه وکیل مشورت کن ولی حق کار و تحصیل فکر میکنم نیاز نیست ثبت بشه و شوهر نمی‌تونه زن رو از ای ...

ممنونم من حقوق خوندم اما گفتم شاید حقی باشه که ازش بی اطلاع باشم برای همین اینجا پرسیدم

به مهریه اعتقادی ندارم در عوض در زمان ازدواج هرچیزی بدشت بیاریم نصف نصف میشه

نه کاملا خودش و خانوادش موافقن چون من شدیدا به برابری جنسیتی معتقدم و کاملا پذیرفته

چ عجیب!!

اونوقت تقسیم اموال و حضانت چ ربطی ب برابری داره دقیقا؟؟

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

حق حضانت وجود نداره  چون در ابتدای زندگی و عقد بچه ‌ای وجود نداره که شرعا بشه در مورد تصمیم گر ...

هست حق حضانت فرزند به این اشاره داره که در ازدواج اگر بچه ای به وجود اومد حضانت اون با کسیه که به صلاحشه و اگر دو طرف مشکلی نداشته باشن به طور مساوی میتونن بچه رو پیش خودشون داشته باشن 

دپدر اجازه خروج فرزند بدون اذن مادر رو داره ولی مادر خیر این حق به این مورد هم رسیدگی میکنه

چ عجیب!! اونوقت تقسیم اموال و حضانت چ ربطی ب برابری داره دقیقا؟؟

تقسیم اموال برای اینه که من مهریه مادی ندارم و هرچی در زمان ازدواج بدست بیاریم بین جفتمون تقسیم میشه

حضانت فرزند در قانون با پدره این حق یعنی حضانت فرزند با شخص اصلح باشه و اگر هر دو خوب بودن بتونن فرزندشون رو به یک اندازه پیش خودشون داشته باشن 

مورد دیگه خروج فرزند بدون اذن پدر هستش چون پدر هم این حق رو داره

هست حق حضانت فرزند به این اشاره داره که در ازدواج اگر بچه ای به وجود اومد حضانت اون با کسیه که به صل ...

برو مشاوره حقوقی برات میگن 

دوست من این حقرو داشت بعدها گفتن حقی و شرطی باطل هست 

ممنونم من حقوق خوندم اما گفتم شاید حقی باشه که ازش بی اطلاع باشم برای همین اینجا پرسیدم به مهریه اع ...

عزیزم آخه اینکه شما میگین توی عقدنامه ثبت شده نیاز نیست جدا بگیری و اینکه من چند مورد دیدم خیلی روش نمیشه حساب کرد ، فعلا مهریه رسمیت بیشتری داره و بهتر میشه ازش استفاده کرد .. مثلا خدای نکرده همسر در قید حیات نباشن اون تصنیف اموال به کار نمیاد اما زن می‌تونه مهریه‌ش رو راحت از اموال مرد برداره 

اینم تجربه‌ی من بود که دیدم و دلم نیومد نگم بازم هر طور صلاح میدونی همونو انجام بده ، اما خوب فکر کن که بعدا پشیمون نشی عزیزم 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
نوشته میشه ولی بوقتش قبول ندارنش و شرطی باطل هست  

دقیقا منم همینو میگم 

یه وقت به خودش نیاد ببینه نه این حق رو داره نه مهریه 

بازم خودشون میدونن