2777
2789

اون قسمت که می‌خوایم کیک رو با خلال طرح بدیم شما 

فقط سطح کار رو طرح میدین یا خلال رو تا آخر داخل مواد فرو میکنین بعد ؟

چون من همیشه کیک دورنگام قاطی میشه دوس دارم اینبار خوشکل دربیاد 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خودت داره سطحی فقط روش خوشگل میشه. ولی تا ته خلال و بکنی. موقع برش خوشگلتره

مرسی عزیزممم

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

زبرا درست میکنی قشنگ مبشه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
بزن گوگل کیک زیرا سایت دونفره دستوری خوبه اگه اون سایت نداشت سایت آشپز خونه کوچک من بزن  این د ...

مرسی عزیزم