2777
2789

فقط فک بالا رو امروز گذاشته

میخوام مسواک بزنم، میترسم براکتا کَنده بشن🤭🤦‍♀️

اشکالی نداره مسواک بزنم؟؟؟

هیچ دردی هم ندارم، این طبیعیه؟ فقط یه کم احساس فشار رو دندونام

هزینش چقدرشداستارتر؟ 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶ میلیون دو فک یه سومشو اول پرداخت کردم، بقیه ش اقساط

اقساط چندماهه ؟ چقدربایدبدی هردفعه؟ 

ببخشیداینقدرسوال پرسیدم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عزیزم شما اورتودنسی کردی دکترت گفت چقدر طول میکشه تا برداره؟من داندونام خوبه یکی دوتاش فاصله داره به ...

گفته حداقل دوسال

برا من همشون کَجَن

برا شما هم نمیدونم، ولی فکر میکنم حداقل یه سال

اقساط چندماهه ؟ چقدربایدبدی هردفعه؟  ببخشیداینقدرسوال پرسیدم

خواهش میکنم عزیزم

فقط کاش یه نفر سوالای منم جواب میداد😂

پنج میلیون و پونصد اولش پرداخت کردم

بقیه ش ماهی ۵۰۰ که ۱۸ ماه یا یه کم بیشتر طول میکشه

خواهش میکنم عزیزم فقط کاش یه نفر سوالای منم جواب میداد😂 پنج میلیون و پونصد اولش پرداخت کردم بقیه ...

عه چه خوب 

من هنوزارتودنسی نکردم ولی اگه میدونستم حتماراهنماییت میکردم 

ولی یادمه دوستم که ارتودنسیکرده بودمدام مسواک دستش بودوچندروزاول یکم دردداشت

ن عزیزم منم اوایل اینجوری بودم قشنگ اروم دندوناتو مسواک کن اب نمک هم بعدش کن خوبه و اینکه دستتو خیس کن بعد رو لثه هات مالش بده حرفا های دندونپزشکمه ک تو این ۲۴ ماه میرم برا ارتو❤

اگر قیامت قصه باشه تو رو من کجا ببینم🥲🖤