2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه

2638 بازدید | 30 پست

سلام به همگی، ظهر گرمتون بخیر

یه پسر ۳ساله دارم ، هر کار میکنم از شیر گرفته نمیشه ، دکتر بردمش ، در کنار شیر خودم بهش شیر خشک دادم ولی خیلی گریه می‌کنه دلم براش میسوزه بهش دوباره شیر میدم ، دخترم رو خیلی راحت با لاک تلخ از شیر گرفتم و پسرم رو نمیتونم ، راه حلی اگر دارید بگید🥲

من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو  داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜   خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃   یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهایی‌های دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرس‌ها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحله‌ای هستی و داری چه فشاری رو تحمل می‌کنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!

از سینه شیر میدی؟اخه شیرت دیگه هیچ فایده ای هم نداره والا چی بگم

نه به پسر من که از یک سالگی خودش دیگه گذاشت کنار نه به پسر شما

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سینه شیر میدی؟اخه شیرت دیگه هیچ فایده ای هم نداره والا چی بگم نه به پسر من که از یک سالگی خودش د ...

پسرمنم تانزدیک یکسالگی خورد...بعدم شیرخشک

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
پسرمنم تانزدیک یکسالگی خورد...بعدم شیرخشک

شیر خشکم نخورد دکترشگفت کم کم پاستوریزه بده الان نزدیک دو سالشه شکر خدا شیر پاستوریزه خوب میخوره

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
آقا خوش بحالت🥺🥺🥺🥺🥺🥺

همه همینو میگن😐😂ولی خب من دوس داشتم تا ۱۸ ماه بخوره حداقل

همه همینو میگن😐😂ولی خب من دوس داشتم تا ۱۸ ماه بخوره حداقل

من بچم مرداد دو سالش کامل میشه بردم دکتر گفت اول پاییز بگیرش،الان هوا گرمه مریض میشه از شیر بگیری، اینم خیلی وابستس

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
پسر من عاشق شیر خوردن بود از شیر خودم میخورد حدود چهار ماه پروسه شیر گرفتن طول کشید اصلا متوجه نشد ا ...

چه خوب، دختر من وقتی شیر بخواد با هیچی سرگرم نمیشه 😑دیوونم می‌کنه گریه می‌کنه هرچیم بغلش کنم فایده نداره، فقط اون لحظه شیر میخواد

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

آغوش سرشار و با کیفیت بهش بده بچه شما به سینه وابسته ست چون به شما وابسته ست علت وابستگی بچه به مادر یا نشون دهنده وابستگی افراطی مادر به بچه ست یا کمبود محبت و عاطفه ست که بچه داره

اولین قدم  محبت عمیق بهش بده 

دومین قدم باهاش بازی کن برای هر بچه بصورت مستقل بازی ای که اون بچه دوست داره رو انجام بده

حداقل نیم ساعت و کامل برای اون باش جوری باهاش خوش بگذرون که این دوست داشتن رو عمقی دریافت کنه تمرکز فقط روی بچه در حدی که جواب سلام شوهرت رو هم ندی به ساعت و گوشی نگاه نکنی فقط بچه 

مرحله سوم بچه ت به شیر وابسته نیست به سینه وابسته ست پس سینه رو ازش نگیر شیر رو ازش بگیر 

چطوری ؟ دستت رو بذار روی سینه و جریان شیر رو با حالت قیچی قطع کن 

روزهای آینده دستت رو نزدیک تر کن تاجایی که برای گرفتن سینه انگشتت هم بره توی دهنش با خلاقیت توی مکیدن اختلال به‌وجود بیار ولی بسیار آرام و بدون اعصاب خوردی و عقب نشینی 

بعد از یکی دو هفته میبینی بدون سینه می‌خوابه و وابسته نیست