2777
2789
عنوان

برنامه های امروزم🙂‍↔️🍪☕️

354 بازدید | 35 پست

برنامه های امروزم

انتخاب واحددانشگاه

شستن لباس های کثیف

خرید کیف لوازم ارایشی و تیغ اصلاح و ژیلت ولاک پاک کن

نماز خواندن

خواندن زیارت عاشورا

روتین پوستی

دانلود یه کتاب خوب

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقااا میگممم پایه ای یه گروه بزنیم تو تلگرام هر روز اسنجوری برنامه هامون بزاریم؟؟

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

منم کامل کردن سنجاق سینه

چیدن دکور اتاق

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

آقااا میگممم پایه ای یه گروه بزنیم تو تلگرام هر روز اسنجوری برنامه هامون بزاریم؟؟

بعد بگیم چه کارایی کردیم یا نکردیم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

موفق باشی عزیزم

موقع نماز و زیارت عاشورا منم یاد کن التماس دعا💖

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
اره من هستم

ایوللل بزنم گروهو پس😍😍