2777
2789
عنوان

ب نظرتون مشکل ازمنه

159 بازدید | 14 پست

سلام

ببخشید که واقعا همچین چیزی دارم میگم و میپرسم

دیشب تو گوشی شوهرم دیدم چیزای بد سرچ کرده دعوامون شد راستش نسبت بهش بی حس شدم اینقدر که بنظافتش اهمیت نمی‌ده دوست ندارم باش رابطه داشته باشم اصن بش فک میکنم متنفر میشم ازش کلا همشم‌دعوا داریم منم میبینم این اینقدر بخودش بی‌توجهه یجوری شلخته طور شدم و اینکه کلا نسبت ب زندگیم ی مدلی شدم یکمم چاق شدم☹️ بد دیشب هی عذرخواهی میکرد منم گفتم ازت حالم بهم میخوره واقعا فک کردی کی هسی ی نگا بخودت بنداز ببین چ شکلی هستی با اینکار داری رو من عیب می‌ذاری هی قسم میخورد که نه این مال خیلی وقت پیشه فلان من اصن گوش نمی‌دادم گفتم ی نگا تو آینه بخودت بنداز ببین چ شکلی هستی رغبت نمیکنم نگات کنم  برداشت گف ببخشید تکرار نمیکنم بد برداشت گف آره تو اصلا با من رابطه نداری فلان منم گول خوردم اینکارو کردم منم گفتم تو ب بهداشت اهمیت بده بد حرف بزن منو مریض کردی بخدا بچه ها اصلا ن مسواک میزنه ن خودشو میسوزه من چی کار کنم دیگه هی دارم عفونت میگیرم منم زنم دلم میخاد شوهرم تمیز باشه من خیلی رو این مسایل حساسم یکاری کرده دیگه اصن ازش بدم اومده دلم نمیخاد دیگه رابطه داشته باشم فکرشم عذابم میده

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

من خوندم 

افسوس که مجردم 

ازش بخواه تمیز باشه 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

من خوندم  افسوس که مجردم  ازش بخواه تمیز باشه

بخدا اینقدر گفتم خودم دیگه بجای اون خجالت میکشم بخدا خوشبحالت ک مجردی مث چی پشیمونم اینهمه دارم با بدبختیش می‌سازم با بی پولی اونوقت پرو پرو اینکارم می‌کنه میگه چون تا با من اینکارو نمیکنی🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا اینقدر گفتم خودم دیگه بجای اون خجالت میکشم بخدا خوشبحالت ک مجردی مث چی پشیمونم اینهمه دارم با ب ...

با هم نظافت کنید 

دونفری مسواک بزنید

و... 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

با هم نظافت کنید  دونفری مسواک بزنید و...

همه راهارو‌امتحان کردم دیگه ببین چقدر عذاب کشیدم رفتم ب مادرش گفتم مادرشم بهش گف اصن اهمیت نداد یذرم خجالت نکشید خیلی بی عاره

تمیزی مثلا رو چی منظورتون بچه ها خودشون و نمی شورن!🙄 اگر رابطه هست اون ک کثیف کاری خودشو داره ربطی به تمیزی نداره به هر حال از رابطه د ها ن ی بگیر تا دخول اون فرق می کنه ولی اگر  منظورت این مرد به این بزرگی دستشویی می ره خودشو نمی شوره دیگ من حرفی ندارم 😂

تمیزی مثلا رو چی منظورتون بچه ها خودشون و می‌شوره!🙄 اگر رابطه هست اون ک کثیف کاری خودشو داره ربطی ب ...

عزیزم از سرکار میاد بوی عرق گرفته میگم برو‌حموم نمیره ی هفته هم شده نمیرع من دیگه تا چ‌حد میتونم بوی بدنشو تحمل کنم خیلی ببخشید اونجاش که اصن بوی کصافط گرفته من هی دارم عفونت میگیرم پشت سرهم دیگه نمیزارم اصلا رابطه ای ایجاد بشه آنچنان از ی طرفم که هر چند ماه مسواک میزنه من منظورم داخل رابطه نیست کلی میگم...می‌ره دستشویی هم دستشویی کثیف می‌کنه مرد ب اون گندگیدمن باید برم پشت سرش تمیز کنم دیگه تحملم‌تموم شده

عزیزم از سرکار میاد لوی عرق گرفته میگم برو‌حموم نمیره ی هفته هم شده نمیرع من دیگه تا چ‌حد میتونم بوی ...

چقدر بد مگ میشه تو این هوای گرم آدم اونم یک هفته حمام نره بخاطر خودت هم شده اصلا رابطه برقرار نکن باهاش تا زمانی ک خودشو اصلاح کنه و وقتی این شکلی نباید رابطه دها نی داشته باشی باهاش.

چقدر بد مگ میشه تو این هوای گرم آدم اونم یک هفته حمام نره بخاطر خودت هم شده اصلا رابطه برقرار نکن با ...

دقیقا همین کارو میکنم اونم دیشب دیدم اون سرچو خونم ب جوش رسید گفتم خدایا آخه این توخودش چی دیده همچین غلطی می‌کنه بش گفتم عوض اینکه من اینکارو‌کنم‌تو اینطوری

دقیقا همین کارو میکنم اونم دیشب دیدم اون سرچو خونم ب جوش رسید گفتم خدایا آخه این توخودش چی دیده همچی ...

شما خیلی  ببخشید من باشم اونجا رو هیچ وقت دهانی انجام نمیدم بد شما با این وجود ک پایه هستید بازم داره اون کار رو می کنه خیلی حرکت زشتی 

شما خیلی  ببخشید من باشم اونجا رو هیچ وقت دهانی انجام نمیدم بد شما با این وجود ک پایه هستید باز ...

ارع سر همین ناراحتم افسردگی شدید گرفتم بخدا این مردا بضیاشون خیلی پروعن🥲

ارع سر همین ناراحتم افسردگی شدید گرفتم بخدا این مردا بضیاشون خیلی پروعن🥲

زیادی رابطه داشتن نمی گم بده خوبه و لذت بخش ولی وقتی شوهر جنبه نداشته باشه و پروو بشه باید یکم ازش فاصله گرفت و حساب کار دستش بیاد

زیادی رابطه داشتن نمی گم بده خوبه و لذت بخش ولی وقتی شوهر جنبه نداشته باشه و پروو بشه باید یکم ازش ف ...

منم برا همین فاصله گرفتم که اینکار می‌کنه راستش دلم میخاد خیانتم بکنه‌زودتر ازش جدا بشم دیگه نمیتونم تحملش کنم کنارش حس خفگی بهم میده اینهمه با نداریش بسازم تازه کلیم چرتوپرت میگه یبار منو درک نمیکنه اونوقت اینکارم بکنه کلا از چشمم افتاده تازه بچم میخاد ازم واقعا خیلی رو داره

منم برا همین فاصله گرفتم که اینکار می‌کنه راستش دلم میخاد خیانتم بکنه‌زودتر ازش جدا بشم دیگه نمیتونم ...

با این چیز هایی ک گفتی اصلا برام سوال چرا با همچین شخصی ازدواج کردی اگر بچه ازش نداری و جوونی سعی کن ازش جدا شو این با این رفتار هاش برات شوهر نمیشه به نظرم بازم خودت می دونی ولی رابطه دیگ باهاش و قطع کن و حتی لباس پوشیده بپوش این چیزایی ک تو گفتی من اگر بودم یه لحظه هم نمی تونستم زندگی کنم اگرم جدا شدی یه روز سعی کن با کسی ازدوج کنی ک واقعا مرد باشه و بهت اهمیت بده و سر هر رابطه بیشتر بهت علاقه مند بشه و..

با این چیز هایی ک گفتی اصلا برام سوال چرا با همچین شخصی ازدواج کردی اگر بچه ازش نداری و جوونی سعی کن ...

خر بودم اون موقع عاشقش بودم بیشتر دقت نکردم ...ن نمیخام بچه دار بشم میخام خودم مستقل بشم بعد دیگ جدا بشم دعا کن برام🥲💔