2777
2789
عنوان

🔥جشن تیرگان 🔥❤

473 بازدید | 24 پست

احتمالا برایتان جالب باشد که طبق نظر مورخان و کسانی که در مورد تاریخ کشورها و نژادها تحقیق می کنند، ایرانیان شادترین مردم روی زمین بودند.

جشن تیرگان در گاه‌شمار یک‌پارچه دین‌های ایران روز دهم تیر بوده است. این روز به روایت ابوریحان بیرونی در آثار الباقیه، روز بزرگداشت مقام نویسندگان بود. دلیل این نام‌گذاری این است كه تیر (سیاره عطارد)، كاتب ستارگان است.

بودند…

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جشن تیرگان یکی از ده هاجشن به جا مانده از ایران باستان است که ایرانیان به دلایلی ان را جشن میگیرند:

در روز تیرگان بود که تیشتَر ( فرشته باران )فرشته خشکسالی را با یاری خدای بزرگ بر اَپوش ( دیو خشکسالی ) پیروز گشت و موجب سرازیری برکات الهی در زمین شد و پایانی بر سالها خشکسالی و تباهی بود .

با  ابر های باران زا رو بدون مانع به این سو و ان سو راند و باران های زندگی بخش بر هفت تکه زمین فرو ریختو به مناسبت این پیروزی ایرانیان به  جشن و پایکوبی پرداختند .

مرسییی تاپیکتو دوس داشتم😍

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

در روز تیرگان بود که ارش کمانگیر پهلوان اسطوره ای ایرانیان با پرتاب تیری از جان خود حد و مرز ایران و توران را مشخص نمود و پایان خشو بر سالها جنگ و خشکسالی نمود . بر پایان روایت های اساطیری در روز نخست تیر ماه سپاه ایرانیان در مازندران به تنگنا میوفته ، از این رو تصمیم به مذاکره با ایرانیان میگیرند سر انجام دو سوی نبر به سازش در میاند و برای لنکه مرز دوکشور مشخص شودو ستیز از میان بر خیزد میپذیرند که از دماوند در البرز کوه مازندران تیری به سوی خاور ( خراسان) پرتاب کند هر جا تیر فروامد همانجا مرز دو کشور باشد هیچ یک از دو کشور ازن فراتر نرود ‌.

از میان ایرانیان بزرگترین کماندار ارشِ شیواتیر بود که به نیروی بیمانندش تیر را دورتر از همه پرتاب میکرد ارش دانست که پهنای کشور ایران به بازو و پرش تیر اون بستگی دارد و باید همه توان خود را در این راه بگذارد . انگاه ارش تیر و کمان را برداشت و بر بلندای کوه دماوند درامد و به نیروی خدا داد تیر را رها کرد و خود بی جان بر زمین افتاد .

تیر از بامداد تا نیمروز در اسمان میرفت از کوه و دره دشت میگذشت تا در کنار رود جیهون بر تنه درخت گردویی نشست انجا را مرز بین ایران و توران قرار دادند و هرساله ان را جشن گرفتند

از ان خوانند ارش را کمانگیر / که از امل به مرو انداخت تیر

الان ن دبگه 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

ممنون ازپست زیباتون 

ولی اصلا مهم نیست چی بودیم ،مهم اینه الان چی هستیم 

اون گذشته پر افتخار الان کجاست ؟ توی کتاب های تاریخ 

گیرم پدر تو بود فاضل 

از فضل پدر تو را چه حاصل 

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 

نکته ای که بسیاری از مردم حتی ایرانیان راستین درباره جشن تیرگان نمیدانند یکی از دلایل برگذاری این جشن _ گرامیداشت جایگاه نویسندگان، اندیشمندان و دانشمندان در ایران باستان بوده است و این مورد نشان دهنده اهمیت علم و قلم در میان ایرانیان از دیرباز است .

تمدنمون باعث افتخارمونه💚

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!