2777
2789
عنوان

با دخالت دیگران چطوری رفتار کنیم

996 بازدید | 19 پست

سلام

من با پسری که چندماهه باهم زندگی میکنیم میخواییم ازدواج کنیم و 15 تیر عقدمونه

قراره خانوادش از شهرستان دو روز زودتر بیان تهران و خب طبیعتا میان خونه ای که باهم زندگی میکنیم

من یه خاله دارم که مادرم قبل فوتش منو به اون سپرده 

با تمام خوبیاش روحیه دخالت کنی داره

وقتی گفتم خانواده مهدی دارن میان سریع گفت چه خبره زودتر میان اینهمه آدم و.... 

من که نمیتونم بگم مهمون نیاد بعدش هم از راه دور دارن میان 

نمیدونم چطوری با خالم رفتار کنم در تمام موارد دخالت میکنه و اعصابم رو بهم میریزه منم با سکوت رد میکنم و ادامه نمیدم

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایکاش نمیگفتی باهم زندگی میکنید الان پیامبران و مریم مقدس های سایت میان دمار از روزگارت در میارن 😒😒

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

سکوت روش خوبیه 

این چندروز قبل و چندروز بعد عقد رو تحمل کن بعدش درتوانت بود محترمانه جواب بده ولی فعلا هیچی نگو 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
ماشاالله ازدواج سفید هم که عادی شد .

دقیقا مثل شما روحیه دخالت کنی داره... 

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

خب نمیشه که خانوادش همون روز بیان.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
دقیقا مثل شما روحیه دخالت کنی داره... 

ظاهرا از نظر دادن رنج میبری نه دخالت

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

یعنی چی چند وقت باهم زندکی کردیم؟ محرم بودیندیگع بگو بهم تا بعدم دخالت رو بهت بگم‌‌‌‌...

نه ما به محرم بودن اعتقادی نداشتیم

ظاهرا از نظر دادن رنج میبری نه دخالت

از نظر دادن راجع به موضوعی که ربطی به کسی نداره عمیقا رنج میبرم🙂

خواهرانه بگم فقط الان رو نبین  مراقب باش خونتون نشه ایستگاه  وگرنه همیشه مهمان داری چند ...

این نوصیه خوبی بود ممنونم🌹