2777
2789
عنوان

مهم باردارا بیاااااننننن👇👇👇

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 30 پست
اوایل به بو خیلی حساس بودم ،از بو تخمه حالم بهم میخورد  از شوهرم فک میکردم بو میده  روزا ...

انقد حال میده مامانا از ویارشون به شوهرا تعریف میکنن😂😂😂😂

هرکی هرجور دوست داره میتونه زندگی کنه😉     بیاین باهم مهربون باشیم به نظرم هم احترام بزاریم و نظرمونو محترمانه و بدون تندی بگیم😘💙🌌بر خلاف همه کاربر جدید😂قبلنا عضو نبودم فقط میخوندم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هنوز از شوهرم بدم میاد🥴

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هرکی هرجور دوست داره میتونه زندگی کنه😉     بیاین باهم مهربون باشیم به نظرم هم احترام بزاریم و نظرمونو محترمانه و بدون تندی بگیم😘💙🌌بر خلاف همه کاربر جدید😂قبلنا عضو نبودم فقط میخوندم😅
انقد حال میده مامانا از ویارشون به شوهرا تعریف میکنن😂😂😂😂

ووی من شوهرم فهمیده بود تخمه میخورد میومد کنارم اوق میزدم اونم میخندید 

اوایل فک میکرد شوخی میکنم چندبار امتحان کرد دید نه راسته رعایت کرد🤣

ووی من شوهرم فهمیده بود تخمه میخورد میومد کنارم اوق میزدم اونم میخندید  اوایل فک میکرد شوخی می ...

😂😂😂😂وایییی😂

خودت باردار نیستی؟؟

نه بابا مجردم😂

ووی من شوهرم فهمیده بود تخمه میخورد میومد کنارم اوق میزدم اونم میخندید  اوایل فک میکرد شوخی می ...

من ۲۰ هفته ام نمیزارم از مایع دستشویی هم استفاده کنه.فک کنم اخرش بره زن بگیره اینجوری که من پیش میرم 😑

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍
😂😂😂😂من مجردم ولی اومدم ببینم چ چیز مهمی میخوای بگی در آینده شاید برام مفید باشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ترک ...

😂خیلی مهم گفتم 😂

من ۲۰ هفته ام نمیزارم از مایع دستشویی هم استفاده کنه.فک کنم اخرش بره زن بگیره اینجوری که من پیش میرم ...

خیلی بده این ویارای عجیب و حساسیت به بوها،

ادم اذیت میشه 

ولی خب بگذره بهتر میشی ،یعنی قابل تحمل میشه برات

خیلی بده این ویارای عجیب و حساسیت به بوها، ادم اذیت میشه  ولی خب بگذره بهتر میشی ،یعنی قابل ت ...

من سر بچه اولم تا زایمان همینطوری بودم 😕

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍