2777
2789
عنوان

پارسال اینموقع😭😭

470 بازدید | 13 پست

همگی تو بیمارستان باچشم گریون وهاج واج مونده بودیم چرا داداشم ایست قلبی کرده چرا نمیتونه نفس بکشه اخه یه جوون ۳۷ ۳۸ ساله که تا حالا نه سیگار نه قلیون هیچی هیچی نکشیده چرا باید ایست قلبی کنه.خداهم قربونش برم نمیدونم عدالتش کجا بود رحم به بچه اش نکرد.رحم به دل مامان بابام نکرد.بابام از داغ برادرم فوت کرد.دوتا داغ رودل ما موند.هنوز که هنوزه باورم نمیشه داداشم نیست.بابای گلم چقدر هرروز گریه میکرد و داداشم صدا میزد.خیلی حالم بده‌.😭😭

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

براشون صلوات فرستادم،خدا بهتون اجر و صبر بده ان شاالله

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرت بده عزیزم،😔

من هم برادر عزیزتر از جانمو از دست دادم 

سال ها میگذره 

اما غم نبودش گوشه ی قلبم مونده ،🥲

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
خدا صبرت بده عزیزم،😔 من هم برادر عزیزتر از جانمو از دست دادم  سال ها میگذره  اما غم نب ...

خدا رحمتش کنه خیلی سخته 

ممنون این یکسال شب وروزی نبوده که گریه نکنم.نمیدونم چطوری تحمل کردم

خیلی سخته ولی باید کنار بیایی خودت و داغون نکن به جای گریه براشون فاتحه بده 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
ببخشید اینو پرسیدم  زن داداشتون چی شد بلاخره ؟

هیچی سه ماهی هست قطع رابطه کرده حتی سالگرد نیومد.بچه اش هم نیومد