2777
2789
عنوان

بعد از ده سال یه بی بی تقریبا مثبت روز ده انتقال جنین عکس میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 72 پست
انشالله همین حال اسی واسه شما هم تواین سال اتفاق بیفته

فدای محبتت بشم من🥰🥰🥰

ان شاالله شما هم توی همین سال به بزرگترین آرزوت، به خوبی و با شادی و سلامتی برسی مهربونم 😘

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم کیست فرق داره با تنبلی تخمدان.... با کیست آره همه باردار میشن و خطری نیست

تنبلی دارم، چند ماه دارو مصرف کردم نشد، حالا خودم احساس میکنم کیست اوردم بعد خوردن دارو ها چون از قبل پریود ی هفته قبل علاعم دارم دل درد شدید درصورتی ک قبلا این طور نبودم

منم تنبلی تخمدان دارم اما بعد ۶ ماه باردار‌ شدم ... اما خب تو ۲۲ هفته مشکل داشت سقطش کردم ۲۰ روز پیش ...

ان شاالله به همین زودیا یه نی نی سالم و صالح بیاد تو دلت عزیز دلم 

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
عزیزم چند سالته؟؟ و اینکه اگر میشه میگی چه مشکلی داشتید ۱۰ سال منتظر بودید ؟

۲۶ سالمه من تنبلی تخمدان داشتم واصلا باردار نمیشدم 

مبارکه مبارکه مبارکه۰توروخدا واسه من دعا کن بعدین چندین سال دکتر رفتن پارسال شوهرم گفت که دیگه قیدبچ ...

من پیش دکتر سهیلا عارفی نتیجه گرفتم ایشالا که شما هم ننیجه بگیری عزیزم موفق باشی ب امید اینکه همتون عکس بی بی چک های مثبتتون رو بزارید مام خوشحال بشیم 😘❤️❤️🙏

اسی شما اصلاح سبک زندگی هم کردی؟ چربی شکم نداشتی؟

والا نه اتفاقا خیلی بد خوراک بودم جوری که مشکلات هورمونی داشتم شدیدا بخاطر مصرف سوسیس و کالباس و همه جیزای مضر ولی تقریبا یه سالی میشه که یکم روغن و فست فود رو خذف ک نه ولی کم کردم اما من بازم باردار نمیشدم ولی با آی وی اف اگه خدا بخواد نتیجه گرفتم بازم  باید برم و آزمایش بدم که مطمعن بشم نه چربی شکم ندارم زیاد 

چند بار ای وی اف کردی؟

کلا یه بار که دوتا جنین تشکیل شد و هر دو رو انتقال دادم دیگه باید صبر کنم تا روز ۱۴ و یه آز هم بدم