2777
2789
عنوان

بعد از ده سال یه بی بی تقریبا مثبت روز ده انتقال جنین عکس میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 72 پست
انشالله که مثبت میشه جواب ازمایشتون 🌸🌸

مرسی عزیزم ان شالله پس من تا ۱۴ تیر صبر میکنم و بعد میرم آز هررچند الان دیگه برام سخته صبر کردن

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
مرسی عزیزم ان شالله پس من تا ۱۴ تیر صبر میکنم و بعد میرم آز هررچند الان دیگه برام سخته صبر کردن

استرس نداشته باش هیجان زده ام نباش 🥹 

درست میشه 

تست خونگیت که مثبت بود انشالله ازمیش بتاتونم مثبت میشه 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کنم اگه ۱۴ ام تستتون مثبت نشه تا یک هفته یک روز درمیان باید برین تست خون بدین 

خودتونو نبازید یوقتی

استرس نداشته باش هیجان زده ام نباش 🥹  درست میشه  تست خونگیت که مثبت بود انشالله ازمیش ب ...

ممنون عزیزم از راهنماییت خدا نی نی تونو براتون حفظ کنه و صحیح و سالم ب دنیا بیاد و سایه پدر و مادر سالهای سال از سرش کم نشه موفق باشی عزیزم 😘🫶

فکر کنم اگه ۱۴ ام تستتون مثبت نشه تا یک هفته یک روز درمیان باید برین تست خون بدین  خودتونو نبا ...

باشه عزیزم مرسی ک کامل بهم اطلاعات دادی من اینارو نمیدونستم 

ممنون عزیزم از راهنماییت خدا نی نی تونو براتون حفظ کنه و صحیح و سالم ب دنیا بیاد و سایه پدر و مادر س ...

ممنونم عزیزم 🌸🌸 انشالله برای شماهم هرچی به صلاح و خوشحالیتونه رقم بخوره ❤️🌸

فکر کنم اگه ۱۴ ام تستتون مثبت نشه تا یک هفته یک روز درمیان باید برین تست خون بدین  خودتونو نبا ...

باشه حتما عزیزم ۱۴ و ۱۶ تیر آز دارم 

ممنونم عزیزم 🌸🌸 انشالله برای شماهم هرچی به صلاح و خوشحالیتونه رقم بخوره ❤️🌸

🙏😘😘💜

اسی عزیز انشاءالله که مثبته

اگه رفتی آزمایش دادی منم لایک کن بیام نتیحه رو ببینم🥰

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨