2777
2789

قاض همچین فکری نمیکنه اون شما رو ول کرده رفته دقیقا همینو به قاضی بگو ،بگو بعد ده روز رفته و به من میگه مهریه ببخش تا طلاق بدم ،بگو مگه مسخره دست اینم که هر وقت خواست عقد کنه هر وقت هم نخواست طلاق بده 

من درخواست نفقه دادم فردا جلسه دادگاهمه ولی میخوام از حق حبس استفاده نکنم بگم میرم خونش ..نمیدونم در ...

تو این جلسه فقط مبلغ نفقه مشخص میشه اگر اون الزام به تمکین داد  یه جلسه دیگه تشکیل میشه  اونجا شما اگه بخوای میتونی تمکین کنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو این جلسه فقط مبلغ نفقه مشخص میشه اگر اون الزام به تمکین داد  یه جلسه دیگه تشکیل میشه  ا ...

وکیلم به من میگه نیا میگه جلسه بعدش بیا 

چون می‌دونه همسرم تمکین نمی‌ده بهم میگه جلسه بعد بیا درسته؟؟

اگر درخواست تمکین نداد چی؟؟؟

هیچی تو مهریتو میگیری ،نفقه هم میگیری ،تا زمانی که نفقه میده نمیتونی کاری بکنی اما اگر نفقه پرداخت نکرد بعد از شش ماه میتونی بری در خواست طلاق بکنی و با همه حق و حقوقت طلاق بگیری ،اما هیچ مردی نمیاد هم مهریه بده هم نفقه احتمالا میاد توافق میکنه اگر دیگه نخواد باهات زندگی کنه فقط تو اصلا نباید کم بیاری

هیچی تو مهریتو میگیری ،نفقه هم میگیری ،تا زمانی که نفقه میده نمیتونی کاری بکنی اما اگر نفقه پرداخت ن ...

اومدیم دو سال به من فقط نفقه و مهریه داد ونخواد منو ببره سر زندگی  مگه میشه قاضی بهش نمیگه تاکی این خونه پدرش باشه!! 

شما خودتون تجربه داشتین؟

وکیلم به من میگه نیا میگه جلسه بعدش بیا  چون می‌دونه همسرم تمکین نمی‌ده بهم میگه جلسه بعد بیا ...

اگر جلسه نفقه باشه تو این جلسه فقط مبلغ نفقه مشخص میشع ینی سر مبلغ نفقه توافق میکنن میتونی بری اگر دوست داری  مشکلی نداره، اگر همسرت درخواست تمکین بده اون یه جلسه دیگه تشکیل میشه که شما هم میگی بره خونه همراه با وسایل جور کنه تا تمکین کنم 

اگر جلسه نفقه باشه تو این جلسه فقط مبلغ نفقه مشخص میشع ینی سر مبلغ نفقه توافق میکنن میتونی بری اگر د ...

وکیلم اجازه نمیده  من برم 

قاضی خب نمیپرسه نفقه ماه های بعد چکار میکنید؟؟ سر زندگی خانم می‌ره یا نه؟؟؟؟

نه شما بابت نفقه شکایت کردید مبلغ نفقه مشخص میشه شوهر شما موظفه هر ماه نفقه پرداخت کنه اگر پرداخت نکرد میتونید شکایت کنید که ترک انفاق کرده و از همین طریق طلاق بگیرید البته اگر به مدت شش ماه پرداخت نکرد شما میتونید طلاق بگیرید

نه شما بابت نفقه شکایت کردید مبلغ نفقه مشخص میشه شوهر شما موظفه هر ماه نفقه پرداخت کنه اگر پرداخت نک ...

خب اون میپردازه ..چون به من گفت طلاق نمی‌ده منو و گفت استندبای بمون 

من خب میخوام برم سر زندگی به کی باید بگم خب 

خب اون میپردازه ..چون به من گفت طلاق نمی‌ده منو و گفت استندبای بمون  من خب میخوام برم سر زن ...

چرا وقتی اون شما رو نمیخواد اصرار دارید باهاش زندگی کنید حتی اگر مجبورش کنید هم به خدا اخرش تو زندگی به مشکل میخورید اگر تونستید طلاق همراه با مهریه بگیرید به نفعتونه ،کسایی بودن که عاشقانه همو میخواستن کار به طلاق کشیده این که از همون اول نمیخواد زندگی کنه مطمین باشید به مشکل میخورید به نظرم وقتی اون نمیخواد شما هم تلاش کنید با تمام حق و حقوقتون طلاق بگیرید

چرا وقتی اون شما رو نمیخواد اصرار دارید باهاش زندگی کنید حتی اگر مجبورش کنید هم به خدا اخرش تو زندگی ...

میگه طلاق نمی‌ده استندبای بمون 

بنظرتون چکار میتونم کنم ؟؟؟؟ 

میخوادبشینم خونه پدرم به من نفقه و مهریه بده .. تا آخر جونم به لبم برسه بگم باشه مهریه میبخشم بیا طلاقم بده و تازه این مدت این مقدار بهم داده بهش بدم ..

چون گفت پول گل و شیرینی زمان های خواستگاری هم میخواد ..در برابر این ادم من چکار کنم !!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش