2777
2789
چه آدمی هست  بببین منم فکرمیکنم همسرم بابت وام ازدواج اینکارو بامن کرد  حالا من وکیل ...

منم دقیقا بعد گرفتن وام ازدواج اینکار کرد گرچه من میخام شکایت کنم چون پول به حساب مادرش ریخته و میخام از مادرش شکایت کنم. بله منم با کره ام 

منم دقیقا بعد گرفتن وام ازدواج اینکار کرد گرچه من میخام شکایت کنم چون پول به حساب مادرش ریخته و میخا ...

شماهم از حق حبس مهریه استفاده کن 

وکیل بگیر 

وکیل گرفتم اظهارنامه برای همسرم فرستاده که موکل من خواهان ازدواج هست شما باید کل مهریه ایشون بدی و خانه و اسباب خانه در شأن ایشان تهیه کنی تا برم خونش 

و همسر من تازمانی که کل مهریه منو نده نمیتونه ازدواج دومی داشته باشه و حتی نمیتونه بگه همسرم ازم تمکین نمیکنه و نفقه هم باید بده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه آدمی هست  بببین منم فکرمیکنم همسرم بابت وام ازدواج اینکارو بامن کرد  حالا من وکیل ...

عزیزم  مادرشم همین حرف به خواهرم زد که توافقی مهربه ببخشم طلاقم بده جهیزیه ام که خونشون گذاشتم در قبال چند تیکه طلایی که بهم دادن .اصن خودم شوک شدم .اینقدر  وکیل رفتم گشتم که نگو تازه داشتم نماز میخوندم بعد از خدا خواستم دلم روشن کنه امد تایپک شمارو خوندم و حرفای اون خانم کلی بهم دلگرمی داد که واقعا سالی ۱ سکه هم حالشون میگیره

عزیزم  مادرشم همین حرف به خواهرم زد که توافقی مهربه ببخشم طلاقم بده جهیزیه ام که خونشون گذاشتم ...

دقیقا منم بعد اون حرف خانوم رفتم وکیل گرفتم و وکیلم گفت از این حق حبس استفاده میکنیم 

و برای همسرم اظهارنامه فرستاده ولی فعلا واکنش نشون نداده 

تا چند وقت دیگه هم نفقه می‌زارم اجرا 

دقیقا یه سکه هم از این آدما گرفت حالشون میگیره 

همسر من خیلی اصرار به عقد داشت و سر یه بحث و دعوای بیخود این بلا سر من آورد 

و حتی من طلاق توافقی هم رفتم و تمام جلسات مشاوره ولی روز آخر گفتم نه من طلاق توافقی نمیخوام

دقیقا منم بعد اون حرف خانوم رفتم وکیل گرفتم و وکیلم گفت از این حق حبس استفاده میکنیم  و برای ه ...

باور کن خانم عزیز اونم خدا به دلت انداخته . وقتی خدا تو کتابش گفته حق زنه کسی نمتونه پایمالش کن .منم دقیقا همین شرایط دارم بدون هیچ دلیل قهر و حرف طلاق زد و رفت حتی ۱ تماس نگرفت ما ۱.۱ عقد کردیم همین امسال و بعد از برج ۲ قهر کرد . بنظرم باید بخاطر حق وحقوق خودمونم شده بجنگیم که مردا نتونن اینقدر راحت بی رحمانه با ارزوهای دخترا بازی کنند اونم به واسطه حق طلاق

باور کن خانم عزیز اونم خدا به دلت انداخته . وقتی خدا تو کتابش گفته حق زنه کسی نمتونه پایمالش کن .منم ...

دقیقا 

ماهم قرار بود تاریخ شما عقد کنیم بازم سر یه بحث و اینا همسر من قهر کرد وما تاریخ عقب انداختیم و با وساطت آشتی کردیم و اردیبهشت عقد کردیم و باز بحث پیش اومد بعد ده روز همسر من رفت و دیگه به اینجاها کشیده شدیم 

دقیقا  ماهم قرار بود تاریخ شما عقد کنیم بازم سر یه بحث و اینا همسر من قهر کرد وما تاریخ عقب ان ...

انشالله با قدرت و انرژی کامل همچین ادامایی رو ادب کرد جدا از بحث مالی بحث ادب کردن تنبیه که باید اتفاق بیفته بقول اون خانم عجله برای ازدواج مجدد که نیست ماهم این راه میریم💚💚هرچند تلخه ولی مثل بدنسازی ولی برای روح 

انشالله با قدرت و انرژی کامل همچین ادامایی رو ادب کرد جدا از بحث مالی بحث ادب کردن تنبیه که باید اتف ...

دقیقا عزیزم 

من هم یه آدم احساسی هستم و این مدت خیلی داغون شدم 

ولی باید پاشم و هرجور شده بجنگم 

دقیقا عزیزم  من هم یه آدم احساسی هستم و این مدت خیلی داغون شدم  ولی باید پاشم و هرجور شد ...

عزیزم . ففط این بدون که حق تو گریه کنی شیون کنی جلوی این واکنش طبیعی رو نگیر بعد که تمام شد پاشو روی پای خودت بایست که قشنگترین اتفاق ها منتظرت هستند .منم خودم مادرم فوت شده خواهرام شهرای دیگ هستن تنهایی برای خودم گریه کردم ولی الان دیگه حس شکست اول ندارم دنبال راه هستم برای ادب کردن این ادم و این مدل خانواده هاهستم .خوبی بی نهایت منتظرته💚❤

عزیزم . ففط این بدون که حق تو گریه کنی شیون کنی جلوی این واکنش طبیعی رو نگیر بعد که تمام شد پاشو روی ...

خدا عزیزم به دلت صبر بده 

جفتمون همدیگر دعا کنیم 

خوشحالم که شما قوی هستی 

و بهترینا رو برات آرزو میکنم که یقینا حقته ❤️

ببین عزیزم اگر شوهرت کارمنده راحت برو اداره ثبت اونجا کاراشو بکن یک سوم یا یک چهارم حقوقشو هر ماه بدون دردسر میریزن به حسابت دیگه هم دنگ و فنگ دادگاه و هر چند ماه بخوای بدویی دنبال سکه و از این چیزا نداری ،بعدشم برو نفقتو بزار اجرا شوهرت خودش به غلط کردن میفته اگر تونستی از حق حبس استفاده کن اگرم نتونستی اگر الزام به تمکین دادبرو بشین تو خونش هم نفقتو بگیر هم مهریتو البته چون باکره ای تصمیم گیری با خودته چون اگر بری احتمالا باکرگیتو از بگیره ولی مهریتو حتما از اداره ثبت پیگیری کن 

ببین عزیزم اگر شوهرت کارمنده راحت برو اداره ثبت اونجا کاراشو بکن یک سوم یا یک چهارم حقوقشو هر ماه بد ...

من درخواست نفقه دادم فردا جلسه دادگاهمه ولی میخوام از حق حبس استفاده نکنم بگم میرم خونش ..نمیدونم درسته تصمیمم یا نه ؟ 🥺

من درخواست نفقه دادم فردا جلسه دادگاهمه ولی میخوام از حق حبس استفاده نکنم بگم میرم خونش ..نمیدونم در ...

به نظرم از حق حبس استفاده کنی بهتره چون باکره ای ،اگر بری تمکین کنی و از باکرگی در بیای اونوقت دیگه کاری از دستت برنمیاد مرد میتونه این قد اذیتت کنه که خودت فرار کنی ،تو مهریتو از طریق اداره ثبت اقدام کن و از حق حبس استفاده کن نفقه هم بگیر اکر خودش پشیمون شد و برگشت اونوقت میتونی به اینکه بری و تمکین کنی فکر کنی هر چند به نظر من زندگی که از اول مشکل پیش بیاد اخرش به طلاق میرسه اون زندگی دیگه به درد نمیخوره

به نظرم از حق حبس استفاده کنی بهتره چون باکره ای ،اگر بری تمکین کنی و از باکرگی در بیای اونوقت دیگه ...

حق حبس استفاده کنم قطعا قاضی فکرمیکنه من نیت من مهریه و اخاذی هست چون بعد ده روز این اتفاق افتاده 

من تصمیم دارم بگم زندگی و میدونم همسرم خونه و اثاث تهیه نمیکنه هزینه بردار هست 

چجوری میتونم اذیتم کنه؟ با بی تفاوتی؟ 

شما تجربه ای داشتید که خانم بره سر زندگی مرد چکار میکنه؟؟ 

چون اگر کتک کاری هم بشه شکایت میکنم یا اگر حبس کنه منو تو خونه هم دوباره جرم محسوب میشه 

باکرگی منم بگیره کل مهریه باز بهش تعلق میگیره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  14 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  16 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش