2777
2789

سلام دوستان

من هر چی که لازم دارم مدت ها به سختی پول جمع می کنم تا یه جنس خوب بخرم 

کلی هم تحقیق می‌کنم

باز در نهایت بعضی وقت ها پولم حروم می شه و خریدم اون چیزی که می خواستم در نمی یاد.

آخه من که مال دزدی ندارم چرا باید اینطوری بشه؟ چرا پولم بی برکت هست؟ 

دلم می سوزه آخه چرا من باید سرم کلاه بره یا جنس نامناسب بهم بیفته؟

دوست نوجوان لوده تاپیک من جای شما نیست برو بیرون تا برات گزارش نزدم!

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شغلتو میگی؟

منظورم شغل شوهرم بود

نمی تونم بگم چیه ولی زحمتکشی هست

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
چه ربطی به حرومی داره  شما تجربه و اطلاعاتت کمه

خیلی سعی می کنم فکر و تحقیق کنم

😳متاسفم برات😑

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
قرض و بدهی نداری ک نداده باشی؟ 

حس می‌کنم نباشه