2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم میاد

210 بازدید | 7 پست

برای شغلش مجبور شدیم بریم یه شهر دیگه 

از جهیزیم هیچی نیاوردم همش دست دوم مامانم و مادر شوهرم 

سال اول هرچی خواستم برای خونه بخرم گفت بذار دوسال اینجاییم میریم سال دوم گفت سال دیگه میریم دو سال گذشت کردش سه سال الان سه سال تموم شد شده چهار سال 

همش میگه موکت خوب نداریم فرش نداریم مبل نداریم بگیریم بعد دل من هوایی میشه این آقا بی خیال میشه

سه ساله وضعم اینه 

داریم تو شهر خودمون خونه میسازیم 

هر شش ماه میریم اونجا ۲۰روز رو خونه کار میکنه تا سری بعد 

باباش رفته تو خونه هامون برای خودش با سرگرمی کار میکنه یه دیوار میچینه و...... بنا نیستا کارای بنایی انجام داده حالا ول کن خونه ما نیست شوهر منم بنا مفت پیدا کرده اگه بخواد همین طور ادامه پیدا کنه تا ده سال دیگم من برنمیگردم شهر خودم خسته شدممممممممممممم

خونمو تو شیشه کردهههه دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار مفصل بشین خط و نشون بکش تکلیفتو مشخص کن😐 با ماشاالله ایشاالله هم کار پیش نمیره هیچوقت باید پشتکار داشته باشه ادم

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

آدم انقدر بیخیال ظهر انقدر ناراحت بودم زجه میزدم دیگه یه بار پرسید چته گفتم هیچی دست بچه رو گرفت رفت ...

خو نباید میگفتی هیچی مشکلاتتو بگو 

بگو اگه نمی تونی خودم برم بنا ببرم خونمون رو درست کنه بگو بچم شد چند سالش هنوز من جهزیه امو ندیدم 

بگوووووو 

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

چقد منی  ولی با این تفاوت ک ما خونه اماده خریدیم  بعد ۵ سال جهیزیمو باز کردم تو خونه خودم ...

مام خونه آماده خریدیم ولی قدیمی بود از اول کوبید هر چی گفتم یه طبقه به خرجش نرفت دو طبقه ساختیم الان گیر کردیم توش